Geely’nin alt markası Polestar, akıllı telefon modeli çıkarıyor!

İsveçli elektrikli otomobil üreticisi Polestar, Aralık ayında Çin’de satışa sunacağı Polestar 4 modeli ile birlikte yeni bir akıllı telefon modeli piyasaya sürecek.

Polestar CEO’su Thomas Ingenlath tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, Çin pazarı için Polestar 4 ile birlikte yeni bir akıllı telefon modeli satışa sunacak. Şirket, akıllı telefon modelini Geely’nin sahibi olduğu Meizu ile ortak bir şekilde geliştirecek. Şimdilik ayrıntıları bilinmeyen model, şirketin araçları ile oldukça derin bir entegrasyona sahip olacak.

Aktarılanlara göre yeni akıllı telefon modeli Polestar araçları için anahtar olarak kullanılabilecek ve pek çok farklı özellik uzaktan kontrol edilebilecek. Örneğin cihazından herhangi bir uygulama açık olduğunda aracınıza geçtiğinizde bu uygulama multimedya ekranın da karşınıza çıkacak ve araç üzerinden de çeşitli işlemlerinizi entegrasyon sayesinde gerçekleştirebileceksiniz.

Polestar 4’e gelirsek araç, tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor. Arka camı olmaması sebebiyle rakiplerinden ayrışmayı başaran model, hem tek elektrik motorlu hem de çift elektrik motorlu olarak satın alınabiliyor. Standart versiyonda 272 beygir güç ve 343 Nm tork üretebilirken araç, çift motorlu versiyonda 544 beygir güç ve 686 Nm tork üretebiliyor. Çift motorlu versiyon 560 km menzil sunabiliyor ve 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.8 saniyede tamamlayabiliyor. Araç 200 kW DC, 22 kW AC şarjı destekliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu