Hatalı iPhone 15 Pro modelleri kutulardan çıkmaya başladı!

Bugün ilk teslimatları başlayan iPhone 15 Pro modellerinin bazıları kutularından hatalı bir şekilde çıktı.

X üzerinden Majin Bu tarafından yapılan paylaşıma baktığımızda pek çok iPhone 15 Pro modelinde çeşitli hataların bulunduğunu görebiliyoruz. Bazılarının titanyum kasasında renk konusunda sıkıntılar varken bazılarının ekranın kasaya tam olarak oturmadığını görüyoruz. Apple gibi bir şirketin pek çok kontrolden sonra cihazları kutulara koyduğunu düşündüğümüzde bu durum oldukça şaşırtıcı.

Daha öncesinde iddia edilenlere göre iPhone’ları üreten Foxconn’da çalışan kişiler ilk partide oldukça fazla hatalı cihazın olduğunu belirtti. Her ne kadar Apple kutudan çıkan kusurlu cihazları değiştirse de ilk heyecanla alınan iPhone 15 Pro modellerinin hatalı olarak karşınıza çıkmasını canınızı sıkabilir.

Apple, geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlikle birlikte yeni iPhone 15 ailesinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Şirketin pek çok yeni teknolojisini barından iPhone 15 ailesinin her modelinde artık Dynamic Island tasarımı sunuluyor. Standart modellerde geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan A16 Bionic işlemcisi yer alsa da Pro modellerinde pek çok performanslı işlemi yapmanızı sağlayan ve bilgisayar işlemcileriyle yarışabilecek performans sunan A17 Pro işlemcisi yer alıyor.

Yeni iPhone 15 serisi için bugün itibariyle ülkemizde ön siparişler alınmaya başladı. 29 Eylül ile birlikte Türkiye’de de iPhone 15 modelleri ilk sahipleriyle kavuşacak. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizleri takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu