Samsung Galaxy S24 serisinin şarj hızları ortaya çıktı!

Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen yeni Samsung’un amiral gemisi cihazlarından Galaxy S24 serisinin şarj hızları Çin kayıtlarında ortaya çıktı.

Çin’in 3C sertifikasyonu sayfasında ortaya çıkan bilgilere göre şirketin amiral gemisi modellerinde Galaxy S23 ailesindekiyle aynı şekilde şarj hızı sunulacak. Detaylara bakarsak sitede yer alan veriye göre Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S24 Plus modellerinde 45W hızlı şarj desteği sunulacak. Standart Galaxy S24 ise S23 gibi 25W şarj desteği sunacak. Serinin tüm cihazlarının kutusunda herhangi bir şarj adaptörü yer almayacak.

Her ne kadar şarj hızları oldukça önemli olsa da şarj hızı sürekli yüksek tutabilmek de oldukça önemli. Zira Samsung‘un amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra, 5.000 mAh’lik bataryasına rağmen 1 saatin altında kolaylıkla şarj olabiliyor. S23 tarafında ise 25W biraz yavaş geliyor. Cihazda 3.900 mAh’lik bir batarya olması sebebiyle bataryayı şarj etmek yaklaşık 80 dakika sürüyor.

Yılın başlarında ortaya atılan iddialarda Galaxy S24 Ultra modelinde 65W desteğinin sunulacağı belirtilmişti. Ancak görünen o ki şirket herhangi bir değişiklik gerçekleştirmedi. Son zamanlarda diğer Android telefon üreticilerine baktığımızda daha hızlı şarj desteği birçok farklı modelde bizlerin karşısına çıkıyor. Belki de marka, ilerleyen yıllarda diğer modellerinde daha hızlı bir şarj desteğini sunabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu