Sonunda oldu! WhatsApp, iPad uygulamasını hazırladı!

Ortaya çıkan bilgilere göre sosyal medya platformu WhatsApp, uzun yıllardır merakla beklenen iPad uygulamasını yayınlayacak.

WhatsApp’a dair pek çok sızıntıyı paylaşan WABetaInfo tarafından yapılan paylaşıma göre şirket, uygulamayı ilk kez 23.19.1.71 beta versiyonunda gösterdi. Şu anda iPad üzerinde WhatsApp uygulamasını kullanabilmeniz için Beta programına dahil olmanız gerekiyor. Ardından uygulama üzerinden çeşitli ayarlar yaparak cihazınızda WhatsApp deneyimini yaşayabileceksiniz.

Buna ek olarak aktarılanlara göre iPad uygulaması diğer cihazlarınızdan bağımsız bir şekilde çalışacak. Bu sayede telefonunuzu tabletiniz yanında tutmanız gerekmeyecek. Uygulamalar birbirleri arasında uygun senkronizasyonu sağlayacak. Şu anda uygulamadaki çeşitli bölümler beta olması sebebiyle çalışmıyor. Ancak ilerleyen günlerde şirketin iPad uygulamasını yayınlamasıyla birlikte tüm kullanıcılar sorunsuz bir şekilde platforma erişim sağlayabilecek. Şimdilik sosyal medya platformunun uygulamayı App Store üzerinde ne zaman yayınlayacağını bilmiyoruz.

Bugüne kadar WhatsApp, iPad kullanan kullanıcıların Web üzerinden platformu kullanmalarını istiyordu. Ancak iPad modellerinde hala iOS’e benzer bir işletim sistemi olan iPadOS karşımıza çıktığı için Web tarafında kullanım bazı kişileri zorluyordu. Ekran boyutlarının modelden modele küçülmesi sebebiyle ekrandaki mesajlarda çeşitli kaymalar yaşanabiliyordu. Bu kaymalar sonucunda mesajlarınızı yanlış kişilere gönderebiliyordunuz. Ancak yeni uygulamayla birlikte bu sorun tamamen çözülmüş olacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce uygulama iPad’ler için ne zaman yayınlanacak?Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizleri takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu