Xiaomi’den görsel sanatçılara özel fotoğraf canavarı: 13T Pro

Xiaomi, görsel sanat yeteneklerini ortaya çıkarmak isteyen bütün kullanıcıları için tasarlanan ve geliştirilen yeni akıllı telefonu Xiaomi 13T Serisini tanıttı.

Yeni nesil akıllı telefon kullanıcılarının yaratıcılık tutkusuna yanıt veren seri, fotoğrafçılığı profesyonel düzeye taşıyor. Hem Xiaomi 13T hem de Pro, 24 mm eşdeğer odak uzaklığına sahip 50 MP geniş açılı kamera ve yüksek dinamik aralıklı çekimi destekleyen daha fazla ışık yakalamak üzere tasarlanan 7P asferik lens ve 50 mm eşdeğer odak uzaklığına sahip 50 MP telefoto lens dahil olmak üzere Leica ile birlikte tasarlanan Summicron lenslere sahip üçlü bir kamera kurulumu sunuyor. 15 mm eş değer odak uzaklığına sahip 12 MP ultra geniş açılı kamera, kullanıcıların panoramik çekimler yapmalarına ve çarpıcı manzaralar yakalamalarına olanak tanıyor. 100 DCI-P3 ile güçlendirilen hem Xiaomi 13T hem de Pro’nun kameraları, klasik Leica kalitesiyle her anı büyüleyici bir şekilde yakalamaya yardımcı olan daha geniş renk aralığı içeriyor.

Yeni netlik seviyeleri ve canlı renkler sunan13T ve Pro, 144 Hz’e kadar yenileme hızı1 ve 1.5K (2712 x 1220) çözünürlüğü destekleyen 6,67 inç CrystalRes Ekranı ile görüntüleme deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Cihazlar 2600 nit’e kadar maksimum parlaklığa sahip 1200 nit yüksek parlaklıkta bir ekran kullanıyor. Seri, sosyal medyada yayınlanan en son videoları veya yeni bir filmi izlemek istediklerinde kullanıcıların en sevdikleri içerikten maksimum keyif almaları için Dolby Atmos desteği ve çift hoparlör içeriyor.

  • Xiaomi, 13T serisinin global lansmanını gerçekleştirdi!
  • Xiaomi, 13T serisinin global lansmanını gerçekleştirdi!

Xiaomi 13T Pro gücünü 3.35GHz’e kadar hız sunan yüksek hızlı sekiz çekirdekli işlemciye sahip MediaTek Dimensity 9200+ çipsetinden alıyor. Ayrıca, görüntü işlemeyi iyileştiren yerleşik bir Arm Immortalis-G715 GPU’ya sahip olan cihaz akıcı bir oyun deneyimi sunuyor ve kullanıcıların pil ömrü konusundaki endişelerini ortadan kaldırıyor.

Pro, yalnızca 19 dakikada %100 şarj düzeyine ulaşılmasını sağlayan 120W HyperCharge teknolojisini destekliyor. Her iki cihaz da hızlı şarj desteğine sahip ve 13T Pro yalnızca 5 dakikada %36, Xiaomi 13T ise %21 şarj düzeyine ulaşabiliyor.

Seride kullanılan ISP (Internal Shortage Precaution), SOA (Safety Operating Area), DTPT (Dynamic Turbo Power Technology) teknolojileri, yüksek kapasiteli 5000 mAh (tip) pilin güvenle kullanılmasını sağlıyor.

Alp Mavisi, Çayır Yeşili ve Siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan Xiaomi 13T Serisi, 13T Pro 33.599 TL ve 13T 25.999 TL tavisye edilen son kullanıcı fiyatıyla ön satışa açıldı. 13T Pro 12GB RAM ve 512GB ROM seçeneğiyle ve 13T sie 12GB RAM ve 256GB ROM depolama seçeneğiyle geliyor.

Ayrıca Xiaomi, olağanüstü yazılım desteği sağlama konusundaki öncülüğünü daha da öteye taşıyan bir gelişmeyi paylaşıyor. Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro, dört nesil Android işletim sistemi yükseltmesi ve beş yıl boyunca güvenlik yaması alacak.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu