Yeni Apple Watch Series 9 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı!

Apple tarafından bu akşam düzenlenen etkinlikle birlikte uzun zamandır merakla beklediğimiz Apple Watch Series 9 tanıtıldı ve akıllı saatlerin özellikleri ortaya çıktı.

Şirket tarafından yapılan Wonderlust etkinliği kapsamında tanıtılan yeni Apple Watch Series 9’a baktığımızda tasarımsal anlamda çok büyük değişiklikler yok. 41 mm ve 45 mm olmak üzere iki farklı boyutla sunulan akıllı saat modelinde çeşitli kasa tipleri ve renk seçenekleri bulunuyor.

Geçtiğimiz yıla kıyasla en büyük değişiklik teknik tarafta karşımıza çıkıyor. Yenilenen S9 SiP işlemcisiyle birlikte S8’e kıyasla daha hızlı bir CPU ve GPU sunuluyor. Buna ek olarak ultra genişletilmiş bant aralığıyla birlikte artık iPhone’lar ile daha net bir şekilde iletişim kurulabilecek ve cihazların uzaklığı en ince ayrıntısına kadar görülebilecek. Bu sayede ev içerisinde cihazlarından birinizi kaybetmeniz durumunda kolaylıkla bulabileceksiniz.

Always on Display özelliğiyle birlikte sürekli açık olan ekranda artık 2.000 nit parlaklık sunulabilecek. Buna ek olarak ekranın parlaklığı 1 nite kadar da düşebilecek. “Çift dokunma” özelliğiyle birlikte baş parmağınız ve işaret parmağınızı kullanarak kolay bir şekilde aramalar cevap verebilecek, ve çeşitli menüler arasında geçiş yapabileceksiniz. watchOS10 ile birlikte pek çok farklı yazılım deneyimi de sizlerin karşısına çıkacak. Ayrıca yeni kayışlarla birlikte daha şık bir Apple Watch modellerine kavuşabileceksiniz. Apple Watch Series 9, gelişmiş özellikleriyle birlikte 399 dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek ve cihazlar 22 Eylül itibariyle belirli bölgelerde satışa sunulacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu