Yeni Huawei Watch GT 4, Türkiye’de satışa sunuldu!

HUAWEI bugün, HUAWEI WATCH GT 4 Serisi akıllı saatlerini Türkiye’de satışa sundu. HUAWEI, WATCH GT amiral gemisi serisinin en yeni nesli olan ve güçlü sağlık ve fitness işlevleri ile yükseltilmiş tasarım özellikleri sunan HUAWEI WATCH GT 4’ü duyurdu. Akıllı saat aynı zamanda HUAWEI’nin giyilebilir teknolojisine yönelik yeni ‘Fashion Forward’ konseptinin bir parçası olarak teknoloji ve moda entegrasyonunu bir üst seviyeye taşıyor ve kullanıcıların stillerinden ödün vermeden sağlık ve spor yolculuklarını kişiselleştirmelerini sağlıyor. Kullanıcılar HUAWEI WATCH GT 4 Serisinin tüm özelliklerinden yararlanmanın yanı sıra, çarpıcı sekizgen çerçeve tasarımı veya zarif kolye tasarımından birini seçerek şık estetiğinin de tadını çıkarabilirler.

HUAWEI WATCH GT Serisi, başlangıcından bu yana “Grand Tourer” isminin ruhuna sadık kaldı ve sürekli olarak güçlü özelliklere sahip yüksek güvenilirlikli amiral gemisi akıllı saatler ortaya koydu. En yeni HUAWEI WATCH GT 4, akıllı saat deneyiminde bir yükseltme arayan kullanıcılar için gelişmiş spor ve sağlık özelliklerinin yanı sıra yenilikçi tasarım sunarak bu ruhu sürdürüyor.

HUAWEI’in yeni Fashion Forward konseptinin bir parçası olarak HUAWEI, her kullanıcının şıklığını korurken sağlık yönetimini ileriye taşıyabileceğine inanıyor. HUAWEI WATCH GT 4, PPG Aritmi Analizi, Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 ve Uyku Nefes Farkındalığı olmak üzere üç önemli özellik ekliyor.

  • Huawei, yeni giyilebilir teknolojik ürünlerini tanıttı!
  • Huawei, yeni giyilebilir teknolojik ürünlerini tanıttı!
  • Huawei, yeni giyilebilir teknolojik ürünlerini tanıttı!
  • Huawei, yeni giyilebilir teknolojik ürünlerini tanıttı!
  • Huawei, yeni giyilebilir teknolojik ürünlerini tanıttı!
  • Huawei, yeni giyilebilir teknolojik ürünlerini tanıttı!
  • Huawei, yeni giyilebilir teknolojik ürünlerini tanıttı!

HUAWEI WATCH GT 4, 8 yılı aşkın kümülatif Ar-Ge ile HUAWEI’ye özgü derin öğrenme yöntemine dayanan çok kanallı bir sinyal geliştirme algoritması içeren TruSeenTM 5.5+ sağlık göstergesi izleme teknolojisini geliştirdi. Sonuç olarak kullanıcılar, dinamik aktiviteler de (örn. koşu, ip atlama) bile kalp sağlıklarını daha doğru bir şekilde okuyabiliyor.

Akıllı Saat, yeni TruSeen 5.5+ teknolojisi ile daha iyi hale getirilen geliştirilmiş Aktivite Halkaları, yepyeni Stay Fit uygulaması ve yükseltilmiş GNSS takibi sunarak akıllı saat fitness deneyimini de dönüştürüyor.

Hepsinden önemlisi akıllı saat, yepyeni başlatıcısı, hızlı mesajlaşma ve yanıtların yanı sıra müzik, navigasyon ve daha fazlasına erişmek için etkinleştirilen üçüncü taraf uygulamaları gibi ek özelliklerle kullanıcının rahatlığını ve yaşam tarzını optimize ediyor. Daha da önemlisi, akıllı saat kullanıcılara 2 haftaya kadar pil ömrü sunarak birçok ana akım saatin pil gücünü geride bırakıyor.

HUAWEI’nin yeni tanıttığı Watch GT 4 Serisi akıllı saatler, Türkiye’de HUAWEI Online Mağaza üzerinden lansman kampanyasıyla 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eylül ayı sonuna kadar geçerli AGT4PR300 kodu kullanılarak 300 TL kupon indiriminin yanında 500 TL de sepet indirimi sağlanıyor. Aynı zamanda yanlarında 700 TL değerinde 1 yıl uzatılmış garanti ve 999 TL değerinde deri kayış hediye ediliyor.

NEBUNE

Yayın hayatına 2023 yılında başlayan NEBUNE, teknoloji ve mobilite başta olmak üzere dijital dünyanın nabzını tutan içerikleri okuyucu ve takipçileriyle buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu