ALD ve LeasePlan, yeni mobilite markalarını duyurdu: Ayvens!

ALD Automotive ve LeasePlan, iki şirketi ortak bir marka kimliğinde bir araya getiren yeni Ayvens mobilite markasını tanıttı. Eylül 2023’te 3 yıllık stratejik gelişim planının açıklanmasıyla birlikte yeni markanın tanıtılması da şirketin gelişimindeki bir başka mihenk taşını temsil ediyor.

İki şirket, birbirini tamamlayan yeteneklerini ve uzmanlıklarını bir araya getiriyor ve mobilitenin geleceğini daha iyiye doğru yeniden tasarlamayı bir fırsat olarak görüyor.

Yeni marka, şirketin pazardaki benzersiz konumunu tanımlayıp, pazarda kendisini farklı kılan noktalara ve tüm segmentlerdeki müşteriler için yarattığı değere vurgu yapan bir ortak amacı besliyor. Yeni markanın vaadi;  mobiliteyi daha basit, daha akıllı ve daha sürdürülebilir kılmak için “hayatın akışını iyileştirmek” olarak belirlendi.

Dünya çapında yönetilen toplam 3,4 milyon araçlık filo içerisinde dünyanın en büyük çok markalı elektrikli araç filosuna sahip olan şirket, Net Sıfır Emisyon hedefine giden yolda öncülük etmeyi ve sektörün dijital dönüşümünü daha da şekillendirmeyi hedefliyor.

Bu isme; iki şirketin tek bir ekip olarak bir araya gelmesini, ortak bir hedef doğrultusunda çalışmasını temsil eden, güçlü, istikrarlı bir temel ve yukarıya doğru yönelen bir form ile ilerleme ve dinamizmi simgeleyen bir sembol eşlik ediyor.

ALD Automotive | LeasePlan, mobilite sektöründeki bu iki şirketi, operasyonel kiralama bakış açısının ötesine geçerek daha iyi bir mobilite anlayışının önde gelen yeni markası olarak konumlandırmaktadır.

Yeni Ayvens markasının lansmanı, ALD Automotive | LeasePlan’in bulunduğu 44 ülkede 2024 yılında yapılacak ve sektördeki en geniş coğrafi kapsamı temsil edecek. Marka, tüm müşteri segmentleri  (Kurumsal, KOBİ, profesyoneller ve bireysel müşteriler) için tüm kanallar ve temas noktalarında özellikle de şirketin büyüyen dijital ekosisteminde kullanılacak. Yeni markanın Türkiye lansmanı 2024 yılının üçüncü çeyreğinde yapılacak.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu