Apple, yeni Mac modelleri için “Scary Fast” etkinliğini duyurdu!

Amerikan teknoloji devi Apple, yeni Mac modellerini tanıtmak için 30 Ekim’de düzenleyeceği “Scary Fast” etkinliğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan paylaşıma göre 30 Ekim’de gerçekleştirilecek olan “Scary Fast” (Korkunç Hızlı) etkinliği eski etkinliklerin aksine Türkiye saatine göre akşam gerçekleşmeyecek. Apple Türkiye tarafından paylaşılanlara göre etkinlik, Türkiye saatiyle 31 Ekim saat 03.00’da gerçekleşecek. Bu sebeple büyük ihtimalle pek çok kişi Türkiye’den etkinliği izleyemeyecek.

Birçok analist tarafından açıklananlara göre etkinlik kapsamında merakla beklenen yeni Mac modelleri bizlerin karşısına çıkacak. Aktarılan bilgilere göre Nisan 2021’den beri güncelleme almayan 24 inçlik iMac’in yeni bir versiyonu bizlerin karşısına çıkacak. Buna ek olarak çeşitli güncellemelere sahip MacBook Pro modelleri de tanıtılacak. Özellikle Apple’ın etkinliğin adını “Korkunç Hızlı” olarak belirtmesi üzerine M3 işlemcilerinin de etkinlik kapsamında tanıtılabileceği konuşuluyor.

“Scary Fast” etkinliği kapsamında Mac modellerinin dışında herhangi bir yeni modelin bizlerin karşısına çıkması beklenmiyor. Mark Gurman tarafından aktarılan son bilgilere göre Apple, yeni iPad modellerini ise 2024 yılının Mart ayında gerçekleştireceği bir etkinlikle birlikte tanıtmayı planlıyor. Bu yılın Ocak ayında şirket, düzenlediği sanal bir etkinlikle birlikte M2 işlemcilerine sahip yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerinin tanıtımını gerçekleştirmişti.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Apple, “Scary Fast” etkinliği kapsamında hangi ürünlerini tanıtacak? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu