HONOR’dan yeni katlanabilir akıllı telefon geliyor: Magic Vs2!

Çinli teknoloji şirketi HONOR, yeni Magic Vs2 katlanabilir akıllı telefon modelini 12 Ekim’de tanıtmayı planlıyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi geçtiğimiz Temmuz ayında Magic V2 katlanabilir akıllı telefon modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Cihaz, ultra ince ve hafif tasarımıyla daha önce tanıtılan hiçbir büyük katlanabilir modele benzemiyor. Bu sayede oldukça dikkat çekici gözüküyor. Ancak yapılan açıklamaya göre marka, daha da ince ve hafif yeni bir model tanıtmaya hazırlanıyor. Magic Vs2 olarak adlandırılacak olan model, HONOR Watch 4 Pro ile birlikte 12 Ekim’de bizlerin karşısına çıkacak.

Weibo’da Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşımlara göre yeni cihazda Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisi yer alacak ve 2K çözünürlüklü yüksek yenileme hızına sahip bir katlanabilir ekran sunulacak. 16 GB RAM’e sahip olacak ve 66W hızlı şarjı destekleyecek olan modelin kenarında parmak izi okuyucusu da yer alacak.

Kamera tarafına gelirsek ana kamerada bizleri 50 MP f/1.9 diyafram değerine sahip bir sensör karşılayacak. Yaklaşık 2.5x porte lensi ve 16 mm ultra geniş açı sensörü yer alacak. Cihazın işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2’ye sahip Magic V2’den daha düşük olsa da standart modeller gibi bir fiyata sahip olacak. Magic V2’nin Çin’de yaklaşık 1.233 dolarlık bir başlangıç fiyatı olduğunu düşünürsek yeni modelin daha az bir fiyatla alıcı bulabileceğini söyleyebiliriz.

Tanıtılacak olan yeni HONOR Magic Vs2’nin kısa bir süre içerisinde Çin dışında da piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu