İlk Tesla Cybertruck, müzayedede 400.000 dolara satıldı!

Üretilecek tamamen elektrikli ilk Tesla Cybertruck modellerinden biri 400.000 dolar karşılığında bir müzayedede satıldı.

Yapılan paylaşımlara göre Petersen Müzesi’nin 29. yıllık galasında gerçekleşen müzayedede önümüzdeki dönemde üretilecek ilk Tesla Cybertruck’lardan biri 400.000 dolarlık bir fiyatla alıcı buldu. Jay Leno tarafından yönetilen 29. Petersen galasına 1.750 dolarlık bir ücret karşılığından katılan kullanıcılarından biri düşük VIN numarasına sahip bir Cybertruck’ı satın aldı. Her ne kadar 400.000 dolar ilk başta oldukça yüksek bir rakam gibi gözükse de 001 VIN numarasında sahip GMC Hummer EV 2.5 milyon dolara alıcı bulmuştu.

Özellikle Tesla hayranı pek çok kişi olmasına rağmen 400.000 dolarlık nihai satış fiyatı oldukça düşük gözüküyor. Ancak bu fiyatın düşüklüğünün sebebi ayrıntıların net olarak açıklanmamasından kaynaklanabilir. Zira hem Petersen Müzesi hem de Tesla düşük VIN numarasında sahip ilk Cybertruck modellerinden hangisini teslim edeceklerini belirtmedi. Yani alıcı belki de 001 numaralı aracı satın alamamış olabilir.

Buna ek olarak Tesla henüz Cybertruck üretiminin ne zaman başlayacağını açıklamadı. Bundan dolayı satılan aracın ne zaman sahibine teslim edileceği de henüz belli değil. Şu anda Tesla Cybertruck alabilmek için binlerce kişi sırada bekliyor. Ancak tahminlerimize göre kısa bir süre içerisinde aracın seri üretimi başlayacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu