Kia’dan tamamen elektrikli 2 yeni model geliyor!

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, EV Day etkinliği kapsamında 12 Ekim’de 2 farklı elektrikli otomobil konseptini duyuracak.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre düzenlenecek etkinlik kapsamında geçtiğimiz günlerde karşımıza çıkan yeni EV5’in de teknik verileri paylaşılacak. Kia tarafından paylaşılan teaser görsellerine baktığımızda şirketin elektrikli ürün gamı bizlerin karşına çıkıyor. Fotoğraflarda bizleri EV6, EV5 ve EV9’a ek olarak 2 farklı model daha karşılıyor. Bu hamleyle birlikte Kia markasının küçük – orta seviye elektrikli model sayısı 3’e yükselecek.

Fotoğraflara baktığımızda ilk olarak solda bizleri EV6 GT karşılıyor. Hemen sağında yeni modellerden bir tanesi yer alıyor. Düz farlara sahip olan modelin coupe-sedan formunda olduğunu söyleyebiliriz. Ortaya geldiğimizde ise yeni tanıtılan EV5 yer alıyor. Devam ettiğimizde tanıtılması beklenen EV4 ve EV9 karşımıza çıkıyor.

Şimdilik araçlara dair detaylı bilgileri bilmiyoruz. Ancak konsept olmaları sebebiyle seri üretim versiyonlarıyla bizlerin karşısına çıkmayacaklar. Büyük ihtimalle marka, ilerleyen dönemlerde araçların seri üretim versiyonlarının tanıtımını gerçekleştirecek. Şu anda Kia, elektrikli ürün gamıyla oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Fütüristik tasarımlara sahip olan araçlar, diğer modellerden ayrılarak oldukça farklı gözüküyor.

Kia tarafından aktarılanlara göre etkinlik Yeoju, Güney Kore’de 12 Ekim’de gerçekleştirilecek. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Kia’nın son zamanlarda ürettiği elektrikli modeller nasıl gözüküyor? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu