Kia’dan tamamen elektrikli sedan geliyor: EV4!

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, EV Day etkinliği kapsamında yeni EV4 tamamen elektrikli sedan konseptini tanıttı.

Şirket tarafından gerçekleştirilen etkinlikle tanıtılan yeni EV4 konseptine baktığımızda standart sedan araçlardan farklı bir forma sahip olduğunu görüyoruz. Coupe ile sedan karşımı bir forma sahip olan aracın ön bölümünde bizleri dik bir şekilde yerleştirilen LED far grubu karşılıyor. Oldukça dikkat çeken jant grubu ve arkaya doğru alçalan tavan çizgisiyle model dikkat çekiyor. Arkaya geçtiğimizde bizleri çamurluklara kadar uzanan ince bir stop grubu karşılıyor.

İç mekana geçtiğimizde ise bizleri Kia’nın yeni elektrikli modellerinden alışık olduğumuz bir tasarım karşılıyor. Bütünleşik bir şekilde konumlandırılan dijital gösterge panelinin ve multimedya ekranının haricinde herhangi bir fiziksel düğmeye kabinde yer almıyor. Ambiyans aydınlatmaları ve doğal renk seçimleriyle içerisi oldukça ferah gözüküyor. Teknoloji olarak araçta “Mind Modes” adı verilen bir özellik yer alıyor. Bu mod özelliği sayesinde sürücünün istekleri doğrultusunda ambiyans aydınlatmasında ve havalandırma desenlerinde değişiklikler gerçekleştirilebiliyor.

  • Kia'dan tamamen elektrikli sedan geliyor: EV4!
  • Kia'dan tamamen elektrikli sedan geliyor: EV4!
  • Kia'dan tamamen elektrikli sedan geliyor: EV4!

Şirket tarafından açıklananlara göre yeni Kia EV4, az değişikliklerle seri üretim versiyonuna kavuşacak ve EV3 konseptinin seri üretim versiyonun satışa sürülmesinin ardından bizlerin karşısına çıkacak. E-GMP platformu üzerine inşa edilecek olan modelin teknik özellikleri henüz bilinmiyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeni EV4’ün tasarımı nasıl olmuş? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu