Togg, T10X için Eylül ayı teslimat sayılarını paylaştı!

Yerli otomobil üreticisi Togg, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı paylaşımla Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen T10X teslimat sayısını paylaştı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada Eylül ayı içerisinde 2.204 adet teslimatın gerçekleştirildiği belirtildi. Buna ek olarak Mayıs ayından itibaren teslimatları gerçekleştirilen T10X sayısı ise 5.604 adet oldu. Genel olarak yollara baktığımızda T10X’leri sık bir şekilde görebiliyoruz. Bu da teslimatların son dönemde hızlı bir şekilde ilerlediğini bizlere gösteriyor.

Ancak şirketin 2023 yılı içerisinde 20.000 adet araç teslim etme gibi bir hedefi bulunuyor. Her ne kadar markanın önünde 3 ay olsa da kısa bir süre içerisinde yaklaşık 14.500 adetlik T10X teslimat sayısına ulaşabilmesi pek mümkün gözükmüyor. Son zamanlarda ülkemizde pek çok farklı elektrikli otomobil üreticisinin de piyasaya girmesiyle birlikte pazarda Togg’un rekabet etmesi gereken marka sayısı artış gösterdi.

Şu anda şirket, sadece T10X modeliyle bizlerin karşısına çıkıyor. İlerleyen dönemlerde tanıtılacak yeni modellerle birlikte marka, pek çok farklı segmentte ve gövde tipinde araç sunabilecek. Bu sayede Togg, daha fazla müşteriye ulaşarak pazarda büyük bir paya sahip olabilecek. Zira marka, Mayıs – Haziran döneminde 808 adet T10X teslimatı gerçekleştirerek 28.9’luk bir payla o dönem elektrikli C-SUV segmentinde lider olmayı başardı.

Peki, sizin Türkiye’nin yerli otomobili Togg T10X ile ilgili düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizleri takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu