Yeni OnePlus Open, tanıtımından önce ortaya çıktı!

Teknoloji şirketi OnePlus’ın yeni katlanabilir akıllı telefon modeli OnePlus Open, tanıtımına az bir süre kala sızdırıldı.

WinFuture’dan Roland Quandt tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni OnePlus Open, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisine sahip olacak ve ABD’de 1.699 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Her ne kadar fiyat etiketi olarak 1.450 dolar beklense de cihaz, 1.800 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Google Pixel Fold’dan daha uygun fiyata satılacak. 100 dolarlık fiyat farkı ile şirket, pazarda iyi bir başarı yakalamayı planlıyor.

Ayrıca yeni sızdırılan bilgilere göre OnePlus Open, ABD’nin dışında Avrupa’da da (Almanya hariç) satışa sunulacak. Ekran tarafına gelirsek cihaz, 7.8 inçlik OLED bir katlanabilir ekrana sahip olacak. Dış tarafta ise bizleri 6.31 inç boyutundaki OLED bir panel karşılayacak. Kamera tarafına gelirsek Hasselblad’in dokunuşlarıyla birlikte 2 adet 48 MP geniş ve ultra geniş kameralar karşımıza çıkacak. Ayrıca 64 MP’lik telefoto lens de cihazda yer alacak.

Seçenek olarak 16 GB Ram ve 256 GB depolama alanı sunan bir versiyon karşımıza çıkacak. Diğer versiyonlarla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. 4.800 mAh’lik bir bataryaya sahip olacak katlanabilir modelde 67W hızlı şarjın da sunulmasını bekliyoruz. Şimdilik OnePlus cihazın resmi tanıtım tarihini açıklamadı. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu