Apple, iPhone 15 sipariş eden kişiye Android telefon gönderdi!

Apple mağazasından iPhone 15 Pro Max sipariş eden bir kişiye yanlışlıkla Android bir telefon gönderildi.

Birleşik Krallık’ta yer alan bir müşteri Apple web sitesi üzerinden bir adet iPhone 15 Pro Max sipariş etti. Siparişin ardından heyecanla beklemeye başlayan kişiyi gelen ürün oldukça şaşırttı. Reddit’te paylaşılanlara göre müşteri kutuyu açtığına karşısına ekran koruyucusuna sahip bir ürün çıktı. Ardından çalıştırıldığında ekranın OLED olmadığını ve ekran kasa oranının düşük olduğunu gördü. Bir sürelik kullanımın ardından cihazın Android tabanlı bir yazılımla çalıştığı ortaya çıktı.

Ayrıca buna ek olarak TikTok, Facebook ve YouTube gibi uygulamaların da hazır bir şekilde cihazda gelmesi gönderilen telefonunun sahte olduğunu net bir şekilde gösterdi. Kullanıcı ardından Apple ile iletişime geçti ancak şu anda net bir cevap alınamadı. Özellikle bazı bilinmeyen e-ticaret sitelerinden bu tarz alışverişler yapıldığında sahte ürünler bizlerin karşısına çıkabiliyor. Ancak direkt olarak Apple şirketinin resmi internet sitesi üzerinden verilen bir siparişte iPhone 15 Pro Max yerine Android bir telefon gönderilmesi oldukça ilginç.

Geçtiğimiz dönemlerde Apple tarafında bu tarz olaylar pek fazla yaşanmadı. Büyük ihtimalle bu durum, şirkettin gönderdiği bölümde yaşanan çeşitli problemler sebebiyle yaşanmış olabilir. Her ne kadar Apple’dan net olarak bir cevap gelmese de orijinal ürünün müşteriyle buluşturulacağını düşünüyoruz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu