iPhone 16 ekranındaki gelişme bekleyenleri üzecek!

Amerikan teknoloji devi Apple, önümüzdeki yıl tanıtacağı iPhone 16 serisinin giriş modellerinin ekran yenileme hızlarında değişikliğe gitmeyecek.

Revegnus tarafından sızdırılan bilgilere göre şirket, önümüzdeki yıl tanıtmayı planladığı iPhone 16 serisinin standart ve Plus modellerinde 60 Hz ekran yenileme hızı sunmaya devam edecek. Her zamanki gibi sadece Pro modellerinde 120 Hz ekran yenileme hızı sunulacak. Ross Young tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda da standart modellerde 60 Hz ekran yenileme hızının sunulacağı belirtilmişti.

Ancak her ne kadar Apple önümüzdeki dönemde 60 Hz ekran yenileme hızını standart modellerde sunacak olsa da 2025 yılında tanıtılacak olan iPhone 17 serisiyle birlikte bu durum ortadan kalkacak. Apple’ın aksine Android telefon üreticileri yıllardır 120 Hz ekran yenileme hızını pek çok farklı modelde sunuyorlar.

Son sızıntılara göre iPhone 16 serisinin ekran boyutlarında da ufak değişiklikler yaşanacak. Standart modelde 6.12 inç boyutunda bir ekran karşımıza çıkacakken Plus modelinde 6.69 inçlik bir ekran karşımıza çıkacak. iPhone 16 Pro’da ise mevcut modelden farklı olarak 6.27 inç boyutundaki bir ekran sunulacak. Pro Max modelinde ise her zamanki gibi 6.69 inç boyutundaki bir ekran bizlerin karşısına çıkacak. Tüm modellerde bu sene olduğu gibi Dynamic Island (Dinamik Ada) teknolojisine yer verilecek.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu