Makyajlı Hyundai Tucson, yenilenen iç mekan tasarımıyla tanıtıldı!

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, ülkemizde oldukça sevilen Tucson modelinin makyajlı versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi.

Şirket tarafından tanıtımı gerçekleştirilen makyajlı Hyundai Tucson modeline dışarıdan baktığımızda bizleri oldukça benzer bir tasarım karşılıyor. Ön bölümde gerçekleşen ızgara değişikliği ve tamponda yapılan değişimle birlikte araç, eskisine kıyasla daha sportif gözüküyor. Yeni jantlarla birlikte herhangi bir değişiklik dışarıda bizlerin karşısına çıkmıyor.

Aracın makyaj operasyonuyla birlikte yaşanan en büyük değişiklik iç mekanda bizlerin karşısına çıkıyor. Ioniq 5’teki gibi araçta 12.3 inç boyutunda bir dijital gösterge paneli ve multimedya ekranı sunuluyor. Yeni modellerden alışık olduğumuzda ortasında 4 noktaya sahip olan direksiyon simidi de dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor. Aşağı bölüme indiğimizde ise yenilenen klima kontrol bölümünü ve multimedya kısayol tuşlarını görüyoruz. Havalandırma ızgarası konsol botunca düz bir şekilde devam ediyor.

Orta bölümde ise bizleri çeşitli fonksiyonları kontrol edebileceğimiz fiziksel tuşlar ve kablosuz şarj ünitesi karşılıyor. Eskisinin aksine vites seçicisi artık direksiyonun hemen arkasında yer alıyor. Bu sayede aracın iç mekanı makyaj öncesi modele kıyasla daha ferah gözüküyor.

Teknik tarafa gelirsek henüz Hyundai, makyajlı Tucson için detaylı bir bilgi paylaşmadı. Ancak aktarılanlara göre makyajla birlikte ufak da olsa geliştirilmiş güç üniteleri bizlerin karşısına çıkacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu