Mercedes-Benz, elektrikli G-Serisi için yeni görseller paylaştı!

Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz, önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen tamamen elektrikli G-Serisi için yeni fotoğraflar yayınladı.

Şirket tarafından X üzerinden paylaşılan fotoğraflara detaylıca baktığımızda aracın üzerinde hala kamuflajın olduğunu görüyoruz. Ancak genel hatlarıyla araç, içten yanmalı G-Serisi’ne oldukça benziyor. Marka tarafından yapılan paylaşımda araç ile ilgili şu sözlere yer verildi: “Elektrikli G-Serisi, tüm dünyaların en iyilerini (çok yönlülük ve ileri elektrik teknolojisi) bir araya getirirken aynı zamanda gerçek bir G’dir.”

İçten yanmalı modelle arasındaki farka baktığımızda en büyük fark arka bölümde yer alan yedek lastik taşıyıcısında karşımıza çıkıyor. Normal modellerde yuvarlak bir yapıda bizlerin karşısına çıkarken elektrikli modelde daha kare bir formda karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak aerodinamik olması açısından bizlerin karşısına daha farklı jantlar ve çeşitli ayrıntılar çıkıyor. Ayrıca ızgara tarafında da tamamen kapalı bir tasarım bizleri karşılıyor.

İç mekana gelirsek daha öncesinde paylaşılan casus fotoğraflarına göre bizleri biraz daha farklı bir tasarım karşılayacak. Araçta yenilenen bir direksiyon simidi ve tuş takımları sunulacak. Teknik tarafa gelirsek aktarılanlara göre araç, 4 motorlu bir güç ünitesine sahip olacak ve yüksek menzil sunabilmek adına yüzde 20 ile yüzde 40 arasında daha fazla enerji yoğunluğuna sahip olan silikon anot kimyasına sahip bataryalarla satın alınabilecek.

Şimdilik aracın tanıtım tarihi net olarak bilinmese de kısa bir süre içerisinde tanıtılacağını düşünmüyoruz. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu