Vivo’dan yeni amiral gemisi modeli: X100 Serisi!

vivo, profesyonel fotoğrafçılık yetenekleri ve güçlü performans sunmak üzere tasarladığı yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi X100 ve X100 Pro’nun global lansmanını gerçekleştirdi. X100 serisi, vivo ve ZEISS ortaklığında geliştirilen Görüntüleme Sistemi’ne önemli iyileştirmeler getiriyor. Her iki model de güçlü MediaTek Dimensity 9300 ve özelleştirilmiş görüntüleme çipiyle ve kusursuz performans için gelişmiş batarya kapasitesiyle geliyor. Çok yönlü ZEISS APO Hareketli Telefoto Kamerası ve 1 inç boyutunda ZEISS ana kamerası bulunan vivo X100 Pro; çarpıcı, sinema benzeri video kalitesi için 4K Sinematik Portre Videoyu destekliyor.

X100 Pro 1 inç 50MP ZEISS ana kamerası, 50MP ZEISS APO hareketli telefoto kamerası ve 50MP Süper geniş açılı kamerası ile dikkat çekiyor. X100 de 50MP VCS gerçek renkli ana kamera, 64MP ZEISS telefoto kamera ve 50MP süper geniş açılı kamera ile geliyor. Güçlü ZEISS APO Hareketli Telefoto Kamera, mükemmel makro çekimler için ZEISS’ın yeni Vario-Apo-Sonnar standartlarıyla ve yakın uzak fark etmeksizin tüm çekimlerde yüksek kaliteli görüntüleme sağlayan karmaşık bir mekanik tasarım olan ZEISS Hareketli Öğeler Tasarımı ile geliyor. Bu tasarım, 6X’ten 10X’e kadar çeşitli senaryolarda yüksek görüntü kalitesi sağlamak için f/2,5 diyafram açıklığıyla yeni bir standart belirliyor.

X100 ve X100 Pro, bir adet vivo özelleştirilmiş görüntüleme çipi ve performansta önceki modele oranla büyük bir sıçrama sunan amiral gemisi sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 9300 CPU’yu içeren Çift Amiral Gemisi İşlemci ile geliyor. X100’de vivo V2 işlemci, X100 Pro da en yeni vivo V3 işlemci kullanıldı. vivo’nun özelleştirilmiş görüntüleme çipleriyle desteklenen X100 ve X100 Pro, sorunsuz oyun deneyimi için Oyun Çerçevesi Enterpolasyonu sunarken, X100 Pro üstün görsel deneyim sunan Süper Oyun Çözünürlüğü ile bu alanda bir adım daha ileri gidiyor.

X100 Serisi, Negatif Elektrot Grafit Yeniden Yapılanma teknolojisi, Elektrot Soğuk Pres Tekniği ve Mikrometre Lazer Dizi Dağlama İşlemi adlı endüstri devrimi niteliğinde üç önemli teknoloji aracılığıyla büyük kapasiteli bataryayı hızlı şarjla başarılı bir şekilde dengeliyor ve önceki nesillere kıyasla genel enerji yoğunluğunda %8,3’lük bir artışa ulaşıyor. 5.000 mAh (TYP) batarya ile gelen X100, 120 W’a kadar Çift Hücreli FlashCharge’ı; 5.400 mAh (TYP) batarya ile gelen X100 Pro da 100 W’a kadar Çift Hücreli FlashCharge’ın yanı sıra kablosuz FlashCharge’ı destekliyor.

Vivo X100, kullanıcı deneyimini daha sorunsuz performans, daha fazla kişiselleştirme ve daha gelişmiş güvenlik ile daha da geliştiren en yeni Funtouch OS 14 üzerinde çalışıyor. Yeni işletim sistemi, arka plan işlemlerini optimize eden RAM Tasarrufu, zahmetsiz çoklu görev için Mini Pencere ve daha yumuşak görsel geçişler için Hareket Bulanıklığı gibi çeşitli özellikler sunuyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu