İtalyan SWM, iki SUV modeliyle Türkiye’ye giriş yaptı!

Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM markası, Türkiye pazarına iki yeni benzinli SUV modeliyle giriş yaptı. Türkiye’de Atmo Grubu tarafından temsil edilen marka, 1.5 litre benzinli motorla donatılan G01 ve G01F modellerinin satışına başladı. İtalyan tasarım mükemmelliğini yansıtan çizgileri ve segmentinin sınırlarını zorlayan boyutlarıyla dikkat çeken C-SUV segmentinde yer alan modeller hem aile odaklı müşterilerin hem de dinamik bir sürüş beklentisi içerisindeki tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt verecek özelliklere sahip. SWM G01’in Comfort donanımlı ve manuel şanzımanlı versiyonu 922 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunulurken, aynı modelin Elite donanım paketli ve DCT şanzımanlı versiyonu ise 1 milyon 199 bin 500 TL fiyat etiketine sahip. Premium adı verilen tek donanım paketiyle satışa sunulan ve DCT şanzımanla kombine edilen G01F’in anahtar teslim fiyatı ise 1 milyon 270 bin TL olarak belirlendi.

Moda ve tasarımın başkenti Milano’daki SWM tasarım stüdyolarında tasarlanan G01 ve G01F modelleri, sofistike ve zarif İtalyan tasarımını Alman mühendisliğiyle bir arada sunuyor. Pratik birer SUV olmalarının yanı sıra sportif ve dinamik sürüş karakterleriyle de öne çıkan G01 ve G01F, SWM Ar-Ge merkezi ve İtalyan Araştırma Enstitüsü ile iş birliği içinde ünlü markaların teknolojileri kullanılarak geliştirilen yüksek verimliğe ve üstün performansa sahip 1.5T motorlarıyla öne çıkıyor. Kalitesi AB pazarlarındaki müşteriler tarafından kanıtlanmış olan SWM modelleri, Türkiye pazarı için, uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garanti ile satışa sunuluyor.

SWM G01, sınıfının teknolojik sınırlarını zorlarken, bir üst sınıfa göz kırpan boyutlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sürüş keyfini pratik bir SUV kullanmanın rahatlığıyla birleştiren G01 modeli, her ayrıntısıyla İtalyan otomotiv mühendisliğinin tutkusunu ve yenilikçi tarzını yansıtıyor. İtalyan tasarım karakterini güçlendiren ön ızgara, akıcı çizgileri ve aerodinamik unsurlarıyla güçlü görünüme ve verimliliğe katkıda bulunuyor. Sürüş keyfi yüksek bir model olan SWM G01, tamamen LED aydınlatma sistemi, arka hava girişleri ve standart olarak sunulan 18 inçlik çift renkli alüminyum jantları ile tasarımını güçlendirirken sportif karakterini bir adım daha öne çıkarıyor. Arka bölümde yer alan köpek balığı yüzgeci anten, aracın tasarımına modern ve aerodinamik bir dokunuş katarak estetik bir işlevi yerine getiriyor.

G01’in aerodinamik verimliliğini artırmak için geliştirilen arka hava girişi, kontrollü bir hava akışı sağlayarak Alman mühendisliğiyle geliştirilen 1.5T motorun soğutulmasını ve genel performansının iyileştirilmesini sağlıyor. 4670 mm uzunluğa, 1855 mm genişliğe ve 1740 mm yüksekliğe sahip olan G01, segment boyutlarını aşıyor ve 2750 mm’lik aks mesafesi ile hem daha iyi yol tutuş sağlıyor hem de yaşam alanının ferahlamasına olanak tanıyor. SWM G01, Türkiye’de Comfort ve Elite olmak üzere iki farklı donanımla satışa sunuldu. Comfort donanımında motor sadece 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilirken, Elite donanım versiyonunda ise 7 ileri DCT şanzıman yer alıyor.

Konforlu, ferah ve akıllı bir iç mekâna sahip olan G01, 7” boyutundaki dijital IPS gösterge paneliyle lider teknolojileri üstün sürüş deneyimiyle sunuyor. Dijital gösterge paneli, her koşulda okunabilirliği maksimum seviyede tutuyor. Sürücünün ihtiyacı olan tüm bilgilere bu ekrandan ulaşılabiliyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu