Porsche, elektrikli Macan EV’nin iç mekan fotoğraflarını yayınladı!

Alman otomobil üreticisi Porsche, elektrikli Macan EV modelinin merak edilen iç mekanının fotoğraflarını paylaştı.

Uzun zamandır casuslar tarafından görüntülenen elektrikli Macan EV’nin iç mekanı şirket tarafından yapılan paylaşımlarla ortaya çıktı. Genel olarak tasarıma baktığımızda şirketin yeni araçlarında kullandığı tasarıma oldukça benzer bir dizilimin bizlerin karşısına çıkacağını görüyoruz. Araçta 12.6 inç boyutunda bir dijital gösterge paneli, 10.9 inç boyutunda bir multimedya ekranı ve 10.9 inç boyutunda bir yolcu ekranı sunulacak. Bu ekranlara ek olarak araçta diğer Porsche modellerinden farklı olarak artırılmış gerçeklik teknolojisine sahip oldukça büyük bir head-up display sunulacak.

Yeni Macan EV modelinin iç mekanında yer alan ekranlarında diğer Porsche modellerinden farklı olarak Android tabanlı bir işletim sistemi karşımıza çıkacak. Bu sayede Porsche Uygulama Merkezi üzerinden Spotify ve YouTube gibi pek çok farklı uygulama araçta kullanılabilecek. Buna ek olarak Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunacak olan model, Apple Maps ve Google Maps haritalarını da dijital gösterge panelinde gösterebilecek.

Teknik tarafa gelirsek yeni Porsche Macan EV, yaklaşık 600 beygir güç üretebilecek çift motorlu bir üniteyle bizlerin karşısına çıkacak ve yaklaşık 100 kWh’lik bir bataryaya sahip olacak. Ayrıca yönlendirilebilir arka aks ile birlikte daha iyi bir sürüş deneyimi de sunacak. Porsche tarafından aktarılanlara göre aracın lansmanı 2024’ün başlarında yapılacak ve önümüzdeki sene ilk teslimatlar başlayacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu