Trend

Apple’dan yeni hamle: 12.9 inçlik iPad Air geliyor!

Amerikan teknoloji devi Apple, eski nesline kıyasla daha büyük olan 12.9 inçlik bir iPad Air üzerinde çalışıyor.

91mobiles tarafından yapılan paylaşımla birlikte Apple tarafından geliştirilen 12.9 inçlik iPad Air modelinin tasarımı şeması ortaya çıktı. Genel olarak tasarıma baktığımızda şirketin 12.9 inçlik modelle birlikte kamera ve LED flaş için özel bir çıkıntıya yer verileceğini görüyoruz. Buna ek olarak klavyeye bağlamak amacıyla cihazın arka tarafında 3 tane konnektör karşımıza çıkıyor. Bunların dışında herhangi bir farklılık gözümüze çarpmıyor.

Zira şirket, son zamanlarda uygun fiyatlarla büyük ekranlı modelleri satışa sunma stratejisini izliyor. Örneğin şirket, iPhone 14 ile birlikte Plus modellerini sunmaya başladı. Ayrıca MacBook Air modeli için de yıllar sonra ilk defa 15 inçlik bir versiyonu duyurdu. Her iki cihaz da kullanıcılar tarafından oldukça sevildi.

Fiyat tarafına gelirsek şu anda 12.9 inçlik iPad Pro 1.099 dolarlık bir fiyat etiketine sahipken iPad Air 10.9 inç 599 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bundan dolayı modelin 599 dolardan biraz daha fazla bir fiyatla satışa sunulmasını bekliyoruz.

İddialara göre iPad Air’ın her iki versiyonu da 2024’ün ilk yarısında tanıtılacak. Bunlara ek olarak OLED ekranlı iPad Pro modellerinin ise Haziran ayına kadar tanıtılması bekleniyor. Apple, ilkbahar aylarında düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte yeni iPad modellerini tanıtabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu