Trend

Efsane geri mi geliyor? Makyajlı VW Passat Sedan görüntülendi!

Geçtiğimiz dönemde üretimi sona eren Volkswagen Passat Sedan, Almanya’da makyajlı bir şekilde test edilirken görüntülendi.

Instagram üzerinden KindelAuto tarafından yapılan paylaşıma göre Wolfsburg yakınlarda test edilen bir makyajlı Volkswagen Passat Sedan prototipi görüntülendi. Genel olarak fotoğrafa baktığımızda net olmaması sebebiyle ayrıntıları pek göremiyoruz. Ancak ön bölümde far grubunda ve ızgara bölümünde çeşitli kamuflajların yerleştirildiği gözüküyor. Bunun dışında arkaya ve iç mekana dair fotoğraflar paylaşımda yer almıyor.

Halihazırda Volkswagen, Passat Sedan’ın satışlarına Çin’de devam ediyor. Belki de prototip, Çin’de satılan Passat modeline ait olabilir. Ancak aracın Almanya’da test edilmesi modelin ilerleyen dönemde tekrardan Avrupa’da ve Türkiye’de satışa sunulabileceği anlamına gelebilir.

Geçtiğimiz yıl Alman otomobil üreticisi Volkswagen, bundan böyle Passat’ın Avrupa’da sadece station wagon gövde tipiyle satılacağını açıkladı. Buna ek olarak Passat‘ın yerini tamamen elektrikli ID.7’nin alacağı belirtildi. Buna rağmen VW’nin bir diğer markası olan Skoda’nın ise Passat’ın kardeşi olan Superb’in üretimine devam edeceği de açıklandı. VW Passat, sedan gövde tipiyle ülkemizde uzun yıllar boyunca oldukça sevildi ve iyi bir satış başarısına ulaştı. Modelin tekrardan makyajlı bir versiyonuyla üretime girmesiyle birlikte satışlarının hem ülkemizde hem de Avrupa’da iyi olacağını düşünüyoruz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Passat’ın sedan versiyonunun tekrardan üretilmesine gerek var mı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu