LG’den kablosuz şeffaf televizyon: LG Signature OLED T!

Teknoloji şirketi LG, CES 2024 kapsamında şeffaf televizyon modeli olan Signature OLED T’nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Şirket tarafından tanıtılan yeni LG Signature OLED T, dünyanın ilk kablosuz şeffaf OLED televizyonu olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Şeffaf olması sayesinde televizyonun arkası rahat bir şekilde görülebiliyor ve cihazda şirketin yeni kablosuz görüntü ve ses aktarımı teknolojisi kullanılıyor. Eklenen kontrast ekranıyla birlikte bazı içerikleri herhangi bir kalite kaybı olmadan rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.

77 inç boyutundaki Signature OLED T, siz televizyon izlemediğiniz zamanlarda bir sanat eserine dönüşerek odada bir dekor gibi duruyor. Şeffaf olması sebebiyle televizyon evin pek çok farklı noktasına konumlandırılabiliyor. Örneğin camın önüne televizyonunuzu koymanıza rağmen herhangi bir manzara kaybı yaşamıyorsunuz. Ya da şirket tarafında geliştirilen çeşitli stantlarla birlikte televizyonu odadaki her yere duvara gerek kalmadan yerleştirebiliyorsunuz.

Şirketin yeni şeffaf televizyon modeli görüntüleri LG Zero Connect Box yardımıyla ediniyor. Görüntüler Zero Connect Box üzerinden kablosuz olarak televizyona aktarılıyor. Her iki cihaz için de güç kaynağına ihtiyaç duyuluyor. Always-On-Display (Her zaman açık ekran) özelliği ile birlikte de televizyon oldukça dikkat çekiyor.

LG tarafından şimdilik Signature OLED T’nin fiyatı ve satış tarihi ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak teknolojisinin oldukça fazla olması sebebiyle fiyatın yüksek olması bekleniyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu