26 Şubat’ta tanıtılacak olan MG 3 için teaser görselleri yayınlandı!

İngiliz otomobil üreticisi MG, önümüzdeki günlerde tanıtacağı MG 3 modeli için teaser görselleri yayınladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre yeni MG 3, Cenevre Otomobil Fuarı kapsamında 26 Şubat’ta tanıtılacak. Genel olarak yayınlanan teaser görsellerine baktığımızda aracın MG 5 ve MG 7 modellerindekine benzer bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Araç, SAIC grubuna ait diğer modellere oldukça benziyor. Ön bölüme baktığımızda alt tarafta yer alan büyük havalandırma ızgarası ve sportif tamponla birlikte araç, oldukça sportif gözüküyor.

Arka tarafa geçtiğimizde ise öndekilere benzer bir formda olan stop grubu net bir şekilde gözümüze çarpıyor. MG 3 için paylaşılan teaser görselleri arasında yer alan yeni jantlar da oldukça dikkat çekici duruyor. Şimdilik iç mekana dair net bir teaser görseli paylaşılmasa da aracın pek çok farklı teknolojik özelliğe ve ekrana sahip olmasını bekliyoruz. Araç, markanın giriş seviyesi modeli olarak konumlanarak rekabetçi bir fiyata sahip olacak.

Teknik tarafa gelirsek yayınlanan son raporlara göre araç, şarj edilebilir hibrit bir ünite sahip olacak. Bu ünitede hem 1.5 litrelik içten yanmalı motor görev alacakken bir de elektrikli bir motor görev alacak.

Mevcut satışta olan 2. nesil MG 3, 2011 yılından beri satılıyor. Araç, Avustralya’da fiyatı sebebiyle super mini segmentindeki en çok satan araçlar arasında yer alıyor. Avrupa, Birleşik Krallık ve Asya – Pasifik bölgeleri için satışa sunulacak olan modelle birlikte MG, satış başarısını uzun bir zaman daha sürdürmek istiyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu