Trend

Opel Frontera, tamamen elektrikli bir SUV olarak geri dönüyor!

Alman otomobil üreticisi Opel, Frontera modelinin tamamen elektrikli bir SUV olarak geri döneceğini açıkladı.

Şirket tarafından yapılan açıklama ve yayınlanan teaser görseliyle birlikte Opel Frontera’nın geri döneceği doğrulandı. Opel ilk kez Frontera ismini 1991 – 1998 yılları arasında Isuzu Wizard üzerine inşa edilen SUV modeli için kullandı. Ardından 2004 yılına kadar da aracın ikinci nesli Frontera B olarak satıldı. Onun ardından aracın üretimi tamamen durdurdu. Aradan geçen 20 yılın ardından araç, eski versiyonlarına kıyasla farklı bir forma sahip olacak ve Crossland’in yerini alacak.

Genel olarak teaser fotoğraflarına baktığımızda aracın sert hatlara sahip olacağını söyleyebiliriz. Buna ek olarak araç, markanın yeni logosunu taşıyan ilk model olacak ve Opel’in yeni tasarım dilini yansıtacak. Ayrıca araç, büyük yapısı sebebiyle pek çok ailenin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek.

Emre Özpeynirci tarafından aktarılanlara göre Yeni Opel Frontera, 2024’ün 2. çeyreğinde Türkiye’de düzenlenecek bir lansmanla birlikte tanıtılacak ve ardından satışa sunulacak. İlk olarak aracın tamamen elektrikli versiyonunun üretimi 2. çeyrekte başlayacak ve ardında içten yanmalı versiyon da 3. çeyrek itibariyle üretim hatlarında yerini alacak. Böylece modelin hem elektrikli hem de içten yanmalı versiyonları ülkemizde satılacak. Opel, 2024 yılında Frontera’ya ek olarak yeni nesil Opel Grandland’i de satışa sunacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu