Sahibinden.com’a erişilemiyor! İşte ayrıntılar:

Türkiye’nin en büyük ilan platformu olan Sahibinden.com, domain krizini nedeniyle erişilemez hale geldi!

3 Ocak sabah saatleri itibariyle yaşanan teknik sıkıntı nedeniyle Sahibinden.com’a uzun saatlerdir ulaşılamıyor. Sosyal medyada şirket tarafından yapılan son açıklamaya göre domain tarafında yaşanan teknik bir sıkıntı sebebiyle platforma erişim sağlanamıyor.

“Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.”

Buna ek olarak son birkaç saattir domain adının yenileme süresinin 30 Aralık’ta bittiği ve 2 Ocak itibariyle tekrardan uzatıldığı belirtiliyor. Bu işlem kapsamında alan adının Amerikalı bir şirket tarafından satın alındığı da konuşulanlar arasındaydı. Ancak şirket, en son yaptığı açıklamada bunu yalandı.

“Medyada yer alan sahibinden.com alan adının başka bir kişi/firma tarafından satın alınmış olması, alan adının yenilenmemesi haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Alan adı hizmeti aldığımız firma sorunun en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Şimdilik bundan farklı bir açıklama yapılmasa da saat 18 itibariyle yavaş yavaş siteye erişilmeye başlandığını belirtebiliriz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından birinin başına böyle bir durumun gelmesi normal mi? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu