Samsung Galaxy S24 Ultra, tanıtım öncesinde ortaya çıktı!

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan yeni Samsung Galaxy S24 Ultra, paylaşılan yeni bir video ile tanıtım öncesinde sızdırıldı.

Ice Universe tarafından X üzerinden yapılan paylaşımda cihazın aktif bir şekilde kullanıldığı bir videoya yer verildi. Genel olarak cihazın tasarımına baktığımızda geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen S23 Ultra’ya oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Ancak düz ekran ve yeni keskin köşeler dikkatimizi çekiyor. Daha öncesine kıyasla cihazdaki kıvrımların artık yer almadığını görebiliyoruz. Görünüşe göre şirket, Galaxy S24 Ultra ile birlikte tamamen kıvrımlı ekranları kaldırdı.

Ekrana daha detaylı bakarsak artık ön kamera bölümünün küçültüldüğünü ve çerçevelerin de eski modellere kıyasla inceltildiğini söyleyebiliriz. Şirket tarafından yapılan paylaşımlara göre yeni Samsung Galaxy S24 ailesi 17 Ocak’ta düzenlenecek etkinlikle birlikte tanıtılacak. Tanıtımda şirketin yeni yapay zeka sistemi olan Galaxy AI da bizleri karşısına çıkacak. Yeni Galaxy ailesi AI sisteminin entegre olarak geldiği ilk Samsung modelleri olacak.

Bir önceki nesle kıyasla cihazlarda performans tarafında oldukça büyük bir artış olacak. Seride pazara göre Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ve Exynos 2400 işlemcilerine yer verilecek. Ayrıca dayanıklılık, kamera ve batarya tarafında da geliştirilmeler bizlerin karşısına çıkacak.

Önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinlikle birlikte yeni modellerin fiyatları ve ayrıntıları ortaya çıkmış olacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu