Trend

Samsung Galaxy Z Flip 6, daha büyük bir batarya ile geliyor!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Z Flip 6 modelinde daha büyük bir batarya modülüne yer vermeyi planlıyor.

Galaxy Club tarafından paylaşılanlara göre Samsung, Galaxy Z Flip 6 modelinde daha büyük batarya modülleri test ediyor. Şirket, tüm katlanabilir telefonlarında iki farklı bataryaya yer veriyor. Bu kapsamda testlerde 1.097 mAh’lijk ile 2.790 mAh’lik bataryalar kullanılıyor. Bu sayede cihazda toplamda 3.880 mAh’lik bir batarya kapasitesi sunulabiliyor.

Halihazırda şirket, Galaxy Z Flip 5 modelinde 971 mAh ile 2.620 mAh olmak üzere toplamda 3.591 mAh’lik bir batarya sunuyor. Ancak şirket, buna rağmen reklamdan cihazın 3.700 mAh’lik bir bataryaya sahip olduğunu söylüyor. Bundan dolayı yeni modelin de 4.000 mAh’lik bir bataryaya sahip olduğu şeklinde reklamların yapılacağı düşünülüyor.

Her ne kadar Galaxy Z Flip 5 batarya ömrü olarak kötü bir deneyim sunmasa da Motorola Razr ve OPPO Find N3 Flip gibi rakipleri oldukça büyük bir kapasite sunuyor. Bundan dolayı Galaxy Z Flip 6’da yapılacak iyileştirmeler oldukça önemli.

Önümüzdeki dönemde yayınlanacak yeni raporlar ve belgeler ile birlikte cihaza dair daha fazla ayrıntı gün yüzüne çıkacak. Samsung, bu yıl içerisinde düzenleyeceği etkinlikle birlikte yeni katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce katlanabilir telefonların kullanımı nasıl? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu