Trend

Tesla, ilk İstanbul mağazasını açıyor: İşte ayrıntılar!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, yarın ilk İstanbul mağazasının açılışını Ataşehir’de gerçekleştirecek.

Şirket yetkililerinden Serkan Dumlupınar tarafından LinkedIn üzerinden yapılan paylaşıma göre Tesla, 31 Ocak’ta düzenlenecek olan etkinlikle birlikte İstanbul Ataşehir’de yer alan Metropol İstanbul AVM’deki mağazasının açılışını gerçekleştirecek. Bu kapsamda isteyen kişiler araçları orada test edebilecek.

“Tesla İstanbul’da ilk mağazasını açıyor. Ataşehir Metropol AVM’deki mağazamıza heyecanla hepinizi bekliyoruz. Test Sürüşü yapmak isterseniz aşağıdaki linkten yerinizi alın.”

Halihazırda şirketin İstanbul’da Akasya AVM’de bir pop up mağazası bulunuyor. Ancak yarın açılacak olan mağazayla birlikte şirketin İstanbul’daki ilk yerleşik mağazası Ataşehir’de müşterilerle buluşacak. İstanbul’a ek olarak markanın Ankara’da Armada AVM’de de bir mağazası bulunuyor.

Şirket şu anda ülkemizde sadece Model Y‘nin satışını gerçekleştiriyor. Ek vergiler sebebiyle diğer modeller henüz ülkemize getirilemiyor. Standart versiyon 2.407.824 TL’lik bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkarken Long Range versiyonu 3.015.629 TL’lik bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Aracın en performanslı versiyonu olan Performance ise 3.138.355 TL’lik bir fiyata sahip. Ancak eklenen opsiyonlarla birlikte aracın fiyatlarında değişiklikler yaşanıyor.

Bunlara ek olarak daha uygun fiyatlara halihazırda konfigüre edilmiş araçları da satın alabiliyorsunuz. Ayrıca şu anda araçlar ülkemizde olduğu için anında aracınızı kısa bir süre içerisinde teslim alabiliyorsunuz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Siz Tesla‘nın araçlarını beğeniyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu