Apple, OLED ekranlı iPad Pro’da fazla fiyat artışına gitmeyecek!

Amerikan teknoloji devi Apple, OLED ekranlı iPad Pro modellerinde sanıldığı gibi büyük bir fiyat artışı yapmayacak.

DigiTimes tarafında paylaşılan son rapora göre Apple, 11 inç ve 13 inçlik OLED ekranlı iPad Pro modellerinde sadece 160 dolarlık bir fiyat artışı gerçekleştirecek: “Apple, iPad Pro serisinin tamamında M3 çipini ve OLED panellerini kullanmayı seçerse fiyatlar genel olarak 160 dolara kadar artabilir ve bu da satışları etkileyebilir.”

Daha öncesinde The Elec tarafından yapılan paylaşımlarda Apple’ın 11 inçlik iPad Pro’yu OLED ekranla birlikte 1.500 dolardan, 13 inçlik iPad Pro’yu ise 1.800 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunacağını belirtti. Bu duruma göre baktığımızda oldukça büyük bir fiyat artışı yaşanacağı söyleyebiliriz. Zira halihazırda 11 inçlik iPad Pro 799 dolardan başlayan bir fiyat etiketine sahipken 12.9 inçlik iPad 1.099 dolarlık bir başlangıç fiyat etiketine sahip.

Yeni iPad Pro, özellikleriyle bilgisayarları aratmayacak!

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, halihazırda tedarik zincirinde yeni nesil iPad Pro’nun üretimini başladı. Gurman tarafından belirtilenlere göre Apple, Mart ayında cihazların tanıtımını gerçekleştirmeyi planlıyor. iPad Pro’ya ek olarak yeni iPad Air ve M3 MacBook Air modellerinin de tanıtılması bekleniyor.

Halihazırda iPad modellerinde LCD ve mini-LED paneller kullanılıyor. LCD paneller standart bir kalite sunarken mini-LED ile birlikte daha iyi bir renk sunulabiliyor. Ancak OLED ile birlikte en kaliteli renkler ve görüntü kalitesi iPad kullanıcılarına sunulmuş olacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu