iPhone SE 4, iPhone 13’te kullanılan OLED ekrana sahip olacak!

Amerikan teknoloji devi Apple, yeni iPhone SE 4 modelinde LCD ekran yerine OLED bir panele yer vermeyi planlıyor.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından yapılan paylaşıma göre Apple, iPhone SE 4 modeli için durdurduğu çalışmalara başladı. Bu çalışmalar kapsamında şirket, uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelinde OLED ekrana yer vermeye karar verdi. The Elec ise açıklamasında cihazda yer alacak olan ekranın iPhone 13’te bulunan panel olacağını belirtti.

“Samsung Display, BOE ve Tianma, 2025’in başlarında piyasaya sürülecek iPhone SE 4’ü hedefleyen OLED paneller için Apple’a fiyat teklifinde bulundu. Cupertino şu ana kadar bütçesine uygun iPhone serisinde yalnızca LCD paneller kullandı ancak gelecek yıl bunu OLED’e yükseltmeyi planlıyor.”

Her ne kadar panel OLED olacak olsa da geri dönüştürülmüş malzemeler ve eski teknolojiler sayesinde iPhone 15’in ekranı kadar pahalıya üretilmeyecek. Bu sayede cihaz, daha uygun bir fiyata satışa sunulacak.

iPhone SE 4‘teki OLED panel, daha öncesinde iPhone 13 ve iPhone 14 serisinde bizlerin karşısına çıktı. Ekranlar sunduğu performanslarıyla pek çok kişi tarafından oldukça sevildi.

Ekranın dışında iPhone SE 4’te çift kamera yerine tek bir kameranın karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Cihaz, hem fiyatı hem de performansıyla birlikte uygun fiyatlı iPhone arayanlar için iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu