Makyajlı Nissan Juke tanıtıldı! İşte ayrıntılar:

Japon otomobil üreticisi Nissan, iç mekanını yenilenen makyajlı Juke modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Genel olarak araca baktığımızda dışarıda bizleri herhangi bir değişikliğin karşılamadığını söyleyebiliriz. Makyajla birlikte araçta yeni renk seçenekleri ve 19 inçe kadar jant seçenekleri karşımıza çıkıyor. İlk nesil Juke’dan beri sunulmayan Sarı renk seçeneği artık makyajla birlikte sunulacak. Ayrıca aracın çeşitli renklerinde de ufak değişiklikler yapıldı.

İç mekana geçtiğimizde ise asıl değişikliğin burada yapıldığını görüyoruz. Artık konsolun ortasında bizleri 12.3 boyutundaki bir dijital gösterge paneli karşılıyor. Buna ek olarak modelde 12.3 inç boyutundaki dijital gösterge paneli de sunuluyor. Araçta güncellemelerle birlikte kablosuz Android Auto / Apple CarPlay ve geliştirilmiş ses tanıma sistemi karşımıza çıkıyor.

Bunlara ek olarak deri tarzı malzemelerin pek çok farklı yerde kullanıldığını görebiliyoruz. Yenilenen orta bölüm sayesinde daha iyi bir kol desteği sunan makyajlı Nissan Juke, daha büyük bir torpido gözüne, elektronik park frenine, kablosuz şarj ünitesine ve USB-A / USB-C çıkışlarına sahip.

Donanım seviyelerine gelirsek artık en üstte bizleri N-Sport versiyonu karşılıyor. Siyah ayrıntılara sahip olan versiyonda Alcantara malzemelere yer veriliyor.

Teknik tarafa gelirsek makyajla birlikte herhangi bir değişiklik karşımıza çıkmıyor. Standart olarak bizleri 1.0 litrelik turboşarjlı 3 silindirli ünite karşılıyor. Toplamda 117 beygir güç ve 200 Nm tork üretebilen araç, önden çekerli olarak 6 ileri manuel veya 7 ileri DCT şanzıman ile alınabiliyor.

En üstte ise bizleri 1.6 litrelik 4 silindirli üniteyle birlikte bir elektrik motoru karşılıyor. Hibrit olan versiyonda içten yanmalı motor 94 beygir güç üretebilirken elektrikli motor 48 beygir güç üretebiliyor. Önden çekerli olan araç, daha az tüketim verileri sunuyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu