Makyajlı Toyota Corolla Cross, Tayland’da tanıtıldı! İşte ayrıntılar:

Japon otomobil üreticisi Toyota, aradan geçen 4 yılın ardından makyajlı Corolla Cross modelini Tayland’da tanıttı.

Genel olarak makyajlı Toyota Corolla Cross’a baktığımızda ön tarafta bizleri yenilenen bir ızgara karşılıyor. Artık gövde renginde olan ızgarada çeşitli petek desenleri yer alıyor. Far tarafına gelirsek diğer pazarlarda sunulan LED Kristalize farların artık bu araçta da sunulduğunu görüyoruz. Tampon tarafında yapılan ufak değişimlerle birlikte model, oldukça şık gözüküyor.

Diğer taraflara gelirsek pek de büyük bir değişiklik bizleri karşılamıyor. İç mekana geçtiğimizde ise bizleri elektrikli bir perdeyle birlikte oldukça büyük bir panoramik cam tavan karşılıyor. Konsolda 12.3 inç boyutundaki dijital gösterge paneli ve 10.1 inç boyutundaki multimedya ekranı yer alıyor. Apple CarPlay ve Android Auto’yu kablosuz olarak bağlayabileceğimiz yeni makyajlı Toyota Corolla Cross, Safety Sense güvenlik özelliklerine de sahip.

Teknik tarafa gelirsek araç, Tayland’da 1.8 litrelik atmosferik ve 1.8 litrelik hibrit ünitelerle satılacak. Elektrik destekli olmayan ünite toplamda 140 beygir güç ve 172 Nm tork üretebilecek ve Super CVT-i şanzımana sahip olacak. Hibrit ünite ise 1.8 litrelik motor ile elektrik motorunu kombine edecek ve toplamda 122 beygir güç üretebilecek.

Aracın makyajlı versiyonunun Avrupa için ne zaman tanıtılacağına dair net bir bilgi elimizde bulunmuyor. Şu anda araç, ülkemizde 1.708.500 ₺’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu