Samsung Galaxy Z Flip 6, render görselleriyle karşımızda!

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan yeni Samsung Galaxy Z Flip 6 modelinin render görselleri sosyal medyada paylaşıldı.

OnLeaks ve Smartprix tarafından paylaşılan render görsellerine baktığımızda ilk etapta Galaxy Z Flip 6 modelinin geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy Z Flip 5’e oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Aktarılanlara göre cihazın kapak ekranı 3.4 inçlik bir boyutta olacakken iç taraftaki ekranı 6.7 inç olarak karşımıza çıkacak. Selefine kıyasla cihazdaki farklılık olarak üst tarafta yer alan iki farklı mikrofon çıkışı bizleri karşılıyor. Galaxy Z Flip 5’te tek bir mikrofon çıkışına yer veriliyordu.

Boyut tarafına gelirsek asıl değişikliğin burada yaşandığını görebiliyoruz. Paylaşılan bilgilere göre yeni Galaxy Z Flip 6 165.0 x 71.7 x 7.4 mm’lik boyutlara sahip olacak. Zira geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Z Flip 5 165.1 x 71.9 x 6.9 mm’lik boyutlarla karşımıza çıkıyor. İçlerindeki en büyük değişikliğe bakarsak cihazın kalınlığının biraz daha arttığını söyleyebiliriz. Belgelere göre şirket, bu artışla birlikte katlanabilir modelinde daha büyük bir bataryaya yer verecek.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip 5 ile Z Flip 4’e kıyasla çok büyük yenilikler gerçekleştirilse de bu yıl çok büyük bir değişikliğin karşımıza çıkmayacağını söyleyebiliriz. Zira katlanabilir akıllı telefon teknolojilerinin geliştirilmesinin oldukça süre istediğini düşündüğümüzde bu durum kabul edilebilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu