Trend

Skoda, makyajlı Octavia için teaser görselleri yayınladı!

Çekyalı otomobil üreticisi Skoda, önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan makyajlı Octavia modeli için teaser görselleri yayınladı.

Şirket tarafından yapılan paylaşımlara göre araç, daha modern bir tasarıma sahip olacak. Genel olarak Makyajlı Octavia modelinin teaser görsellerine baktığımızda net bir şekilde ayrıntıları göremiyoruz. Ancak ön bölümde grafikleri yenilenen far grubu gözümüze çarpıyor. Ayrıca aracın arkasında bulunan harflerin güncellendiğini de söyleyebiliriz. Bunların haricinde çok büyük bir farklılık gözümüze çarpmıyor.

Şimdilik iç mekana dair bir görsel karşımıza çıkmasa da geçtiğimiz yaz aylarında casus fotoğrafçıları aracı yakalayarak iç mekanla ilgili bilgi edinmemize yardımcı oldu. İç mekanda konsolun ortasında yer alan multimedya ekranının makyajla birlikte büyümesi bekleniyor.

Teknik tarafa gelirsek aracın makyajlı Kamiq ile benzer güç ünitelerine sahip olmasını bekliyoruz. Bu kapsamda araçta 1.0 litrelik 3 silindirli 116 beygir güç üretebilen ünitenin sunulabileceğini söyleyebiliriz. Buna ek olarak 1.5 litrelik 4 silindirli 150 beygir güç üretebilen ünitenin de sunulmasını bekliyoruz. Ayrıca 2.0 litrelik 4 silindirli üniteler de modelde karşımıza çıkacak.

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan modelin ardından Çekyalı otomobil üreticisi Skoda, bu yılın sonlarına doğru Karoq’un halefi olacak olan tamamen elektrikli Elroq’u tanıtacak. 2026 yılına kadar şirket, çeşitli elektrikli modeller tanıtarak ürün gamını genişletecek.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu