Tesla’dan müjde: performanslı Model 3 Plaid geliyor!

Amerikan elektrikli otomobil üreticisi Tesla, uygun fiyatlı Model 3 için performanslı bir Plaid versiyonu tanıtacak.

Yeni paylaşılan videolara göre Tesla, önümüzdeki günlerde Model 3 Plaid’i piyasaya sürecek. X üzerinden Desmond Wisley tarafından yayınlanan videoda aracın performanslı versiyonunu net bir şekilde görebiliyoruz. Yapılan makyajla birlikte şirket, Model 3’ten Performance versiyonunu kaldırmıştı. Yeni versiyon ile bu eksiklik giderilmiş olacak.

Valencia / İspanya’da çekilen videoya baktığımızda yeni sportif koltuklara sahip makyajlı Model 3’ü görebiliyoruz. Sportif jant tasarımı ve arkada yer alan Plaid logosu ile birlikte Model 3, oldukça şık gözüküyor. Şu anda net olarak bir bilgi olmasa da bazı kaynaklar daha öncesinde Model S’te kullanılan Ludicrous markasının bu versiyonda kullanılacağını belirtiyor.

Teknik tarafa gelirsek şimdilik herhangi bir bilgi elimizde bulunmuyor. Ancak aracın sedan kardeşi olan Model S’in 1.020 beygir güç üretebildiğini düşündüğümüzde Model 3’ün en az 500 beygir güç üretebileceğini söyleyebiliriz. Tesla Model 3’ün dünya genelinde iyi bir satış başarısına sahip olduğunu düşündüğümüzde yeni performanslı versiyon ile birlikte bu satışların daha da artacağını söyleyebiliriz.

Ayrıca aracın SUV kardeşi olan Model Y’de de önümüzdeki dönemde Model 3’tekine benzer bir Plaid versiyonu karşımıza çıkabilir. Avrupa’da üretilmesi sebebiyle Model Y Plaid ülkemizde satışa sunulabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu