Togg ‘4More’ ile daha fazlası için geliyor!

Togg’dan merak uyandıran yeni bir marka: Togg 4More

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), merak uyandıran yepyeni bir marka için patent başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. NEBUNE.COM.TR’nin özel haberi!

Türk Patent ve Marka Kurumu’nun web sitesinde yer alan bilgiye göre Togg, 30 Ekim tarihinde Türkçe ‘Daha fazlası için’ anlamına gelen ‘4More’ adı verilen yepyeni bir marka için patent başvurusunda bulundu. Başvuruda, Togg markasının hem ismi hem de logosuna yer verilmesi dikkat çekti. Paylaşılan bilgilere göre başvuruda bulunulan yeni marka, 04 / 09 / 12 / 35 / 37 / 42 sınıfları için tescil ettirilecek.

Hangi Segmentte Yer Alacağı Bilinmiyor

Şimdilik söz konusu markanın hangi model ya da hangi segmentte bir modelle ortaya çıkacağına dair açıklanan bir bilgi olmasa da şirketin model isimlendirme başvurularıyla Togg 4More markasını aynı sınıflarda tescil ettirileceği görülüyor. Togg’un önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen B_SUV segmentinde yer alacak yeni modelinin veya konsept aracının isminin 4More olabileceğinin sinyalini veriyor. Ayrıca 4More markası altında geliştirilecek ticari bir araçla da karşımıza çıkması muhtemel görünüyor.

4 Tekerlekten Çekişli Versiyon da Olabilir

Öte yandan şirketin önümüzdeki günlerde Togg T10X’in 4 çeker versiyonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Belki de 4More markası şirketin 4 çeker sistemi için kullanacağı bir isim de olabilir.

Şu anda şirketin mevcut model isimlendirme sistemi şu şekilde:

  • X = SUV
  • S = Sedan
  • CX = Cross Coupe
  • V = MPV

6, 8, 10 ve 12 sayıları ise segmentlerde karşımıza çıkıyor. 6 sayısı A segmentini, 8 sayısı B segmentini, 10 sayısı C segmentini ve 12 sayısı D segmentini temsil ediyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu