Dacia, gizemli bir model için teaser görselleri yayınladı!

Otomobil üreticisi Dacia, uygun fiyatlı elektrikli Spring modelinin yeni versiyonu olduğunu düşündüğümüz gizemli bir model için teaser görselleri yayınladı.

Şirketin Fransa hesabı üzerinden yapılan paylaşımda aracın yakında geleceği belirtildi. Sadece tek bir görsele yer verildiğinden dolayı aracın tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz. Ancak genel olarak teaser görseline baktığımızda uygun fiyatlı Dacia Spring modeline oldukça benzediğini söyleyebiliriz.

Tasarıma detaylıca baktığımızda aracın yeni bir arka ve ön tasarımına kavuştuğunu söyleyebiliriz. Aracın far ve stop grubu mevcut modeldekine kıyasla biraz daha farklı bir forma sahip gibi gözüküyor. Ayrıca büyük tekerler ve uzun aks mesafesiyle birlikte kabinde daha geniş bir yaşam alanının sunulabileceğini söyleyebiliriz. Şimdilik iç mekana dair net bir şey bilmesek de yeni Duster‘da karşımıza çıkan tasarıma benzer bir iç mekan bizleri karşılayabilir.

Dacia Spring ilk olarak 2020 yılında bizlerin karşısına çıktı ve ardından 2022 yılında bir makyaj operasyonu geçirdi. Son olarak 2023’te ise Extreme donanım paketine kavuştu ve daha iyi bir güç sunmaya başladı. Şu anda araç, standart olarak 45 beygir güç üretebiliyorken bir üst versiyonda 65 beygir güç üretebiliyor. 26.8 kWh’lik bir bataryaya sahip olan araç, WLTP verilerine göre 220 ile 225 km arasında menzil sunabiliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu