Apple, iPhone 17 için yansıma yapmayan ekran geliştiriyor!

Amerikan teknoloji devi Apple, önümüzdeki yıl tanıtacağı iPhone 17 serisi için yansıma yapmayan ekran geliştiriyor.

Weibo üzerinden Instant Digital tarafından yapılan paylaşıma göre Apple, iPhone 17 serisi için daha öncesine kıyasla çizilmelere daha dayanaklı olan ve yansıma yapmayan ekran üzerinde çalışmalar sürdürüyor. Belirtilenlere göre Apple, bu isteği Çin’deki tedarik zinciri partnerlerine yeni belirtti. Bu da bizlere ekranların 2025 yılında tanıtılacak olan iPhone 17 serisi için hazır olabileceğini gösteriyor.

“Apple, Japonya’da Çin’in tedarik zincirine devredilen kaplama ekipmanına milyarlarca dolar harcadı ancak iPhone 16 serisi buna ayak uyduramıyor. iPhone 17 serisinin dış camı süper sert (yansıtıcı olmayan) bir katmana dönüştürülecek. iPhone 17 serisinin çizilmelere karşı sandığınızdan daha dayanıklı olacağı söylenebilir.”

Apple, şu anda iPhone modellerinde yer verdiği ekranlarda Ceramic Shield teknolojisini kullanıyor. İlk olarak iPhone 12 serisiyle birlikte tanıtılan teknoloji sayesinde çizilmelere ve kırılmalara karşı daha dayanıklı ekranlar bizlerin karşısına çıkıyor.

Yeni iddialara bakılırsa Apple, bu yıl Samsung Galaxy S24 Ultra ile karşımıza çıkan Corning Gorilla Glass Armor’a rakip olmak için çalışmalar sürdürüyor. Zira 9to5Google tarafından yapılan testlere göre cihaz, yeni teknolojisi sayesinde yüzde 75 oranında daha az yansıma yapıyor ve eskisine kıyasla çok daha iyi bir darbe ve çizik koruması sunuyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu