iPhone SE 4’ün tasarımı CAD çizimlerinde ortaya çıktı!

Amerikan teknoloji devi Apple tarafından önümüzdeki dönemde tanıtılacak olan iPhone SE 4 modelinin tasarımı ortaya çıktı.

91mobiles tarafından paylaşılan CAD render görselleri ile iPhone SE 4 tasarımı net bir şekilde karşımıza çıkıyor. iPhone 14’e benzer olan modele baktığımızda 6.1 inçlik bir ekrana sahip olduğunu görebiliyoruz. Ön bölümde yer alan deliklerden yola çıkarak cihazda Face ID’ye yer verildiğini söyleyebiliriz. Arka tarafa geçtiğimizde ise tek bir kamera ve flash sensörü bizleri karşılıyor.

91mobiles tarafından aktarılanlara göre iPhone SE 4, 147.7 x 71.5 x 7.7 mm’lik boyutlara sahip olacak. Zira mevcut iPhone SE 138.4 x 67.3 x 7.3 mm’lik boyutlara sahipti. Bu da cihazın oldukça büyüyeceğini bizlere gösteriyor.

  • Tanıtılmayan iPhone modelleri tvOS 17 beta kodunda görüntülendi!

Bunlara ek olarak belirtilenlere göre cihazda Lightning yerine USB-C portuna yer verilecek ve şu anda sadece iPhone 15 Pro ailesinde sunulan eylem düğmesine de sahip olacak.

Apple, en son 2022’de iPhone SE modelini tanıttı. 4.7 inçlik ekrana sahip olan cihazda ana ekran düğmesi bulunuyordu ve Face ID yerine Touch ID ile bizlerin karşısına çıkıyordu. A15 Bionic işlemcisiyle gelen model, 429 dolarlık bir fiyat etiketine sahipti.

Şimdilik iPhone SE 4’ün ne zaman tanıtılacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Ancak aktarılanlara göre 2025 yılında model bizlerin karşısına çıkacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu