Makyajlı Audi A3, abonelik özellikleriyle birlikte tanıtıldı!

Alman otomobil üreticisi Audi, ülkemizde de satan A3 modelinin makyajlı versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi.

Genel olarak makyajlı Audi A3 modellerine baktığımızda çeşitli tasarımsal farklılıklara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ön tarafta bizleri yenilenen ızgara ile birlikte tamponlar karşılıyor. Hava girişleri ve splitter ile birlikte model, eskisine kıyasla daha alçak gözüküyor. Ayrıca sportif RS versiyonuna eklenen yeni difüzör ve tasarımsal ayrıntılarla birlikte versiyon daha sportif duruyor.

Makyajla birlikte ailenin AllStreet versiyonu da güncellendi. Süspansiyonu 15 mm yükseltilmiş olan araç, makyajla birlikte eskisine kıyasla 30 mm daha yüksek. Bu sayede model, diğer versiyonlardan ayrışarak bir SUV gibi gözükmeyi başarıyor.

İç mekana geçtiğimizde de bizleri çeşitli değişiklikler karşılıyor. Yenilenen havalandırma ızgaraları, iç mekan aydınlatmaları ve orta konsol ile birlikte araç daha teknolojik gözüküyor. Dekoratif olarak kullanılan ve yüzde 100 geri dönüştürülmüş olan polyester kumaş süsleme de dikkat çekiyor.

Buna ek olarak Makyajlı Audi A3 ile birlikte Apple CarPlay ve Adaptif Hız Sabitleyici gibi özellikler abonelikle satın alınabilecek. Bu sayede çeşitli özelliklere aracınızı satın aldıktan sonra da erişebileceksiniz.

Avrupa tarafında araç, 1.5 litrelik hafif hibrit 150 beygir güç üretebilen ünite ile başlanarak satın alınabilecek. Ardından aracın 150 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik dizel versiyonu da satışa sunulacak. Şimdilik makyajlı modelin ülkemizde ne zaman satışa sunulacağına dair net bir bilgi bilinmese de 1.5 litrelik hafif hibrit benzinli ünite ile birlikte karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu