Samsung’dan uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliyor!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki dönemde Galaxy S24’ten daha uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon modeli tanıtmayı düşünüyor.

Güney Koreli SisaJournal-e tarafından yapılan paylaşıma göre Samsung, bu yıl içerisinde uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon modeli tanıtmayı planlıyor. Şimdilik gazete cihazın tam olarak ne olduğuna dair bir açıklama yapmasa da model, şirketin Galaxy Z Fold veya Z Flip ailesinde yer alabilir. Belirtilenlere göre giriş seviyesi olan model 800 dolardan az bir fiyat etiketiyle satışa sunulabilir.

Zira şu anda Samsung Galaxy Z Fold 5 yaklaşık 1.800 dolarlık bir fiyat etiketine sahipken Galaxy Z Flip 5 999 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bu durumun gerçekleşmesi durumunda cihaz, Galaxy S24’ten daha uygun bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkacak. Fiyatı kısabilmek adına marka ekran çözünürlüğü, işlemci ve batarya ömrü konusunda çeşitli kısıtlamalara gidecek. Ancak kamera tarafında büyük bir düşüş yaşanmayacak.

Genel olarak katlanabilir akıllı telefon pazarına baktığımızda hep fiyatların 1.000 doların üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle büyük boyutları ve geliştirilme sürecinde harcanan yüksek miktarlar sebebiyle cihazlar oldukça pahalı fiyat etiketlerine sahip. Ancak Samsung‘un uzun yıllardır bu konuda tecrübesi olduğunu düşündüğümüzde uygun fiyatlı bir modelin gelebileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca fiyatın düşük olması sayesinde pek çok kullanıcı da rahatlıkla katlanabilir modelleri deneyebilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu