Seat’tan yeni hamle: Tüm modellerin makyajlı versiyonları geliyor!

İspanyol otomobil üreticisi Seat, tüm modellerinin makyajlı versiyonlarını önümüzdeki dönemde tanıtacaklarını açıkladı.

Volkswagen Group’un yıllık media konferansı sırasında Seat ve Cupra CEO’su Wayne Griffiths, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mesajım açık; Seat markasının sağlığı çok iyi ve gelecekte de karlı büyümemizi sağlamada önemli bir rol oynamaya devam edeceğiz. Seat’ın ait olduğu yere geri dönmesi ve geçen yıl elde ettiğimiz çift haneli büyümeyi sürdürmesi önemli.”

“Elektrifikasyon yolculuğumuzda, içten yanmalı döneminin sonuna kadar Seat markası genelinde geliştirilmiş plug-in hibrit ve yakıt tasarruflu otomobilleri piyasaya süreceğiz. Markaya yatırım yapmak için çalışıyoruz ve Seat Ibiza, Arona, Leon ve Ateca’yı güncelleyeceğiz.”

Şimdilik belirtilenlere göre ilk etapta Seat Leon makyajlı versiyonuna kavuşacak. Yapılacak olan makyaj operasyonuyla birlikte araç, yeni nesil multimedya sistemine sahip olacak. Ayrıca eklenecek olan yeni LED Matrix farlarla birlikte aracın kalitesi daha da artırılacak. Buna ek olarak aracın şarj edilebilir hibrit versiyonu da daha büyük bir batarya paketiyle satışa sunulacak.

Makyajlı modellere ek olarak Griffiths, açıklamasının devamında Seat tarafından tamamen elektrikli bir modelin de üretilebileceğini belirtti. “Ayrıca Seat markası altında elektrik pazarına girme fırsatlarını da araştırıyoruz. Ancak bu kararın doğru zamanlanması ve bu segmentte uygun fiyatlı elektrikli platformların bulunmasının sağlanması gerekiyor.”

Geçtiğimiz dönemde yapılan açıklamalarda markanın önümüzdeki yıllarda otomobil üretmeyeceği belirtilse de şimdilik bu karar belirsizliğini koruyor gibi gözüküyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu