Togg T10X’in 4 çeker versiyonun fiyatı ortaya çıktı!

Önümüzdeki dönemde piyasaya sürülmesi beklenen Togg T10X modelinin 4 çeker versiyonun fiyatı ortaya çıktı.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda Türkiye Sigorta Birliği’nin web sitesinde yer alan Kasko Değer Listesi’nde Togg T10X modelinin 4 çeker versiyonunun fiyat bilgisine eriştik. TSB tarafından paylaşılanlara göre “T10X V2 AWD UZUN MENZİL 320KW” versiyonu 2.925.000 ₺’lik bir fiyat etiketine sahip olacak. Mevcut satışta olan modellerin de fiyatlarıyla Kasko Değer Listesi’ndeki fiyatları karşılaştırdığımızda aynı olduklarını görebiliyoruz.

Togg T10X, halihazırda sadece arkadan itişli ve 160 kW (218 PS) güç üretebilen tek motorlu bir versiyonla satılıyor. Her ne kadar şimdilik arkadan itişli model kullanıcılarla buluşmasa da devlet tarafından satın alınan bazı araçlarda çift motorlu kuruluma sahip 4 çeker modeller de bizlerin karşısına çıkıyor. Büyük ihtimalle marka, önümüzdeki aylarda 4 çeker versiyonunun da satışlarını gerçekleştirecek.

Teknik tarafa gelirsek 4 çeker olacak olan versiyonda toplamda 435 beygir güç ve 700 Nm tork üretebilen çift elektrik motoru sunulacak. Bu sayede model, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4.8 saniye içerisinde tamamlayabilecek.

Şu anda yerli otomobil üreticisi Togg tarafından aktarılanlara göre 2023 yılı içerisinde yaklaşık 20.000 adetlik satış gerçekleştirildi. Geçtiğimiz dönemde siparişlerin açılmasıyla birlikte bu sayının bu yıl içerisinde de artması bekleniyor..

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Togg T10X’in 4 çeker versiyonun fiyatı nasıl? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Murat
Murat
29 gün önce

Yanlış karar 4 çeker dogru karar degil mevcut arabanın menzilini yükseltilmesi gerekli daha çok satar ben sahsen bu yuzden almıyorum

recep
recep
11 gün önce

4 çeker versiyonu bu kadar yüksek fiyatlı olursa çok satamaz. en fazla %25 fazla olmalı RWD’den. Ayrıca öndeki gibi uygun bir kredi verilmeli.

Başa dön tuşu