Trend

510 bg’lik Tesla Model 3 Performance tanıtıldı! İşte detaylar:

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, uzun zamandır merakla beklenen Model 3 Performance modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

İlk olarak aracın tasarımına baktığımızda standart Model 3’ten çok farklı olmadığını söyleyebiliriz. Standart modellerden farklı olarak araca eklenen yeni jantlar ve kırmızı fren kaliperleri ile araç oldukça sportif gözüküyor. Buna ek olarak aracın arka tarafında Performance modeli olduğunu vurgulayan özel bir logo da yer alıyor. Ayrıca şirket tarafından belirtilenlere göre araç, eskisine kıyasla daha aerodinamik bir tasarıma sahip.

İç mekana geçtiğimizde ise bizleri yeni sportif koltuklar karşılıyor. Konfor olarak bir değişiklik olmasa da iyileştirilmiş yanal destekleri sayesinde daha iyi bir sürüş deneyimi sunduğu belirtiliyor. Bunun dışında herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Teknoloji tarafına gelirsek yeni Model 3 Performance, yol tutuşunu iyileştiren adaptif sönümleme sistemiyle karşımıza çıkacak. Ayrıca yeni Track Mode V3 ile pist ortamlarında daha iyi bir deneyim sunulacak.

Teknik tarafa gelirsek araç, 510 beygir güç ve 741 Nm tork üretebilecek. 0-96 km/s hızlanmasını sadece 2.9 saniyede tamamlayabilecek olan model, 262 km/s maksimum hıza çıkabilecek ve 476 km menzil sunabilecek. Geliştirilmiş olan şasesi sayesinde araç, yüksek hızlarda daha iyi bir deneyim sunacak.

İlk etapta ABD’de satışa sunulacak olan model, 52.990 dolarlık bir başlangıç fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu