Citroen, 3 sıralı C3 Aircross için teaser videosu paylaştı!

Fransız otomobil üreticisi Citroen, eC3 ve C3’ün yerden yükseltilmiş versiyonu olacak olan 3 sıralı yeni C3 Aircross modeli için teaser videosu yayınladı.

Şirket tarafından paylaşılan yeni teaser videosu ile birlikte 18 Nisan’da tanıtılacak olan yeni Citroen C3 Aircross modeline dair bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Genel olarak videoya baktığımızda aracın C3’e oldukça benzediğini Citroen Oli konseptinden izler taşıdığını söyleyebiliriz. Selefine göre daha uzun olan araç, arka tarafta da dikkat çekici bir stop grubuna sahip olacak.

Önümüzdeki dönemde tanıtımı gerçekleşecek olan Opel Frontera’nın kardeşi olacak olan yeni C3 Aircross, 2+3+2 oturma düzeniyle karşımıza çıkacak. Bu sayede model, B segmentindeki tek 7 koltuklu model olmayı başaracak. İç mekana dair net bir fotoğraf paylaşılmasa da Opel Frontera ile benzerliklere sahip olmasını bekliyoruz.

Teknik tarafa gelirsek Avrupa’da satışa sunulacak olan model, 4.32 m uzunluğa sahip olacak ve Citroen C3/e-C3 gibi Smart Car platformu üzerine inşa edilecek. Tamamen elektrikli, benzinli ve hafif hibrit olarak satılacak olan araçta 1.2 litrelik 48V hafif hibrit sistemine sahip üniteyi görmeyi bekliyoruz.

18 Nisan’da gerçekleşecek olan lansmanla birlikte araca dair pek çok ayrıntı belli olacak. Önümüzdeki dönemde aracın Türkiye’de satışa sunulmasıyla pazarda iyi bir paya sahip olacağını düşünüyoruz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu