iPhone 16 serisi, en net fotoğrafıyla karşımızda!

Amerikan teknoloji devi Apple tarafından bu yıl tanıtılacak olan iPhone 16 serisinin en net fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Sonny Dickson tarafından X üzerinden paylaşılan görsele baktığımızda iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro ve 16 Pro Max modellerini net bir şekilde görebiliyoruz. İlk olarak bizlerin ilgisini standart modellerdeki kamera tasarımı çekiyor. Mevcut modellerin aksine iPhone X’te karşımıza çıkan tasarımın bir benzerini cihazlarda görebiliyoruz. iPhone 12’dekinin aksine flash ışığı artık kamera bölümü içerisinde yer almıyor. Modeller her zamanki gibi 6.1 ve 6.7 inçlik ekranlarla geliyor.

iPhone 16 Pro ve Pro Max tarafına baktığımızda ise kamera bölümünde herhangi bir tasarım değişikliğin olmadığını görebiliyoruz. iPhone 15 Pro ailesinden farklı olarak cihazlar ilk kez 6.3 ve 6.9 inç boyutlarındaki ekranlarla bizlerin karşısına çıkacak. Her ne kadar 6.1 ile 6.3 arasında çok fark gözükmese de 6.7 ile 6.9 inç arasındaki boyut farkı net bir şekilde belli oluyor.

Şimdilik tanıtılacak olan yeni iPhone serisinin renklerinin ne olacağını bilmiyoruz. Ancak bu fotoğrafta gördüğümüz renkler Eylül ayında bizlerin karşısına çıkabilir. Tasarım tarafında bunlara ek olarak cihazların hepsinde Aksiyon Düğmesi’nin karşımıza çıkmasını ve fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran deklanşör düğmesinin de cihazlarda yer almasını bekliyoruz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce iPhone 16’nın tasarımı nasıl olmuş? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu