Samsung’dan yeni bir model geliyor: Galaxy Z Fold 6 Ultra!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yıl içerisinde Galaxy Z Fold 6 Ultra adını verdiği daha premium bir katlanabilir telefon modelini tanıtmayı planlıyor.

Galaxy Club tarafından paylaşılan son raporlara göre Samsung, Galaxy S24 Ultra’nın kod adı olan SM-S928 ile uyumlu olan SM-F958 kod adlı yeni bir model üzerinde çalışıyor. Dergi tarafından belirtilenlere göre şirket, kod adlarının sonundaki 8 rakamını sadece Ultra modelleri için kullanıyor. Bu da bizlere şirketin Ultra adına sahip olacak katlanabilir bir telefon modeli üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Zira geçtiğimiz yıl satışa sunulan Galaxy Z Fold 5’in kod adı SM-F946 iken bu yıl satışa sunulacak olan Galaxy Z Fold 6’nın kod adı SM-F956. Buna ek olarak dergiye göre şirket, bu modeli sadece Güney Kore’de satışa sunmayı planlıyor. Şimdilik detayları bilmesek de ilerleyen dönemlerde Samsung, Galaxy Z Fold 6 Ultra modelini diğer ülkeler de satışa sunabilir.

Cihazın teknik detaylarına dair net bir bilgi şu anda paylaşılmasa da Ultra adına sahip olacağını varsayarak daha premium bir tasarımla ve daha iyi kamera sensörleri ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Ancak başka kaynaklardan bununla ilgili bir bilgi paylaşılmadığı için cihazın net olarak satışa sunulup sunulmayacağını bilmiyoruz. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan paylaşımlarla ayrıntılar belli olacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu